16.1 C
Blanes
Fotografia finalista

Una fotografia del camí de ronda de Lloret, finalista d’un concurs de Catalunya Ràdio

La imatge és d'Àngels Torrens i el concurs el condueix el meteoròleg Francesc Mauri.

Fotografia finalista

Darreres Notícies

Una fotografia del camí de ronda de Lloret feta per l’Àngels Torrens és finalista del concurs Meteomauri de Catalunya Ràdio. El presentador és el meteoròleg Francesc Mauri, que remarca que la imatge té moltes opcions d’endur-se un premi.

La fotografia es pot veure a través de les xarxes socials del programa, com Facebook o Twitter, i s’ha escollit en una categoria centrada en l’aigua. En el programa, segons Mauri, es parla de meteorologia però també de moltes altres coses, sempre relacionades amb el territori català. 

circo de las estrellas

Els premis dels concursos de fotografia són molt variats, però també estan sempre vinculats a Catalunya. Les imatges seleccionades s’escullen en funció de la bellesa i espectacularitat que tenen, l’excepcionalitat que presenten i també per l’actualitat del moment, com el mar alterat per una llevantada o la glaçada d’un riu.

D’altra banda, Francesc Mauri ha avançat que aquests dies treballa amb el cap de la policia local de Lloret, Joaquim Martín, per impulsar els vehicles elèctrics. Mauri té previst visitar Lloret en les properes setmanes.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist