18.3 C
Lloret de Mar
Carnaval 2019

Una moció de Cs demana que es creï el Carnaval d’estiu a Lloret de Mar

Tots els grups de l'oposició presenten mocions. Per exemple, Força Lloret vol que l'Ajuntament insti els governs espanyol i català perquè facin alguna cosa davant l’enorme impacte que està tenint l’increment del preu de l’electricitat en moltes famílies.

Carnaval 2019

Darreres Notícies

Aquesta tarda hi ha ple municipal i tots els grups de l’oposició han presentat alguna moció.

- Publicitat -

C’s demana que es creï el Carnaval d’estiu a Lloret de Mar. Seria un Carnaval com el que es fa a l’hivern, però al juliol o l’agost; destinat a fer gaudir els lloretencs i també a ser un atractiu turístic. Una proposta que segons el portaveu, Jordi Hernández, tindria molt bona resposta, com ja passa en altres poblacions, com Tossa de Mar. Si s’aprova la moció, la idea de C’s és que el Carnaval d’estiu comenci a organitzar-se el 2022.

“El 2021 serà un any molt marcat per la Covid i per això pensem que cal començar a treballar en com volem que sigui el 2022 i no improvisar”

Jordi Hernández

Força Lloret, per la seva banda, presenta una moció amb la voluntat que l’Ajuntament insti els governs espanyol i català perquè facin alguna cosa davant l’enorme impacte que està tenint l’increment del preu de l’electricitat en moltes famílies, especialment en el context de pandèmia que vivim.

“No és competència nostra, però volem formar part dels ajuntaments que denuncien aquesta situació que afecta a tantes famílies”

Lluïsa Baltrons

La portaveu, Lluïsa Baltrons, explica que és una moció supramunicipal, però creuen que és important que el màxim de municipis possibles facin pressió perquè la problemàtica afecta a moltes persones.

Lloret en Comú presenta dues mocions. Una demana que es commemori el 90è aniversari de la proclamació de la Segona República i l’altra, que s’apliquin mesures de seguretat per protegir els vianants a l’avinguda Vila de Blanes, en el tram que passa per Fenals.

Finalment, el PSC també fa dues propostes. Una està relacionada amb el reglament del Consell Municipal d’Educació i l’altra, amb els criteris d’assignació de places a les llars d’infants municipals.

El ple municipal ordinari es farà avui, a dos quarts de cinc de la tarda, de manera virtual. Com sempre, es podrà seguir en directe a través de la pàgina web de la ràdio, pel nostre canal de YouTube i pel Facebook Live.

spot_img

El + Vist