11.6 C
Lloret de Mar
Edició passada de la Botiga al Carrer

Una seixantena de parades participaran dissabte a la Botiga al Carrer

Amb l'objectiu de captar més públic estranger, l’associació de comerciants ha fet promoció de la fira a través de Lloret Turisme entre tots els hotels que estan oberts aquesta època de l’any.

Edició passada de la Botiga al Carrer

Darreres Notícies

La 24ena edició de la Botiga al Carrer arriba aquest dissabte amb algunes novetats. Per exemple, la fira vol captar més públic estranger, de manera que l’associació de comerciants n’ha fet promoció a través de Lloret Turisme entre tots els hotels que estan oberts aquesta època de l’any, tal com ha explicat el president del sector, Francesc Alsina.

A més a més, amb l’objectiu de crear una imatge homogènia entre totes les parades de la Botiga al Carrer, l’associació ha creat unes etiquetes perquè tots els comerços marquin els preus amb un mateix estil.

També cal destacar que aquesta vegada els inflables infantils i algunes parades es traslladaran a la plaça del Carme, perquè la plaça de l’Ajuntament estarà ocupada per una altra fira. A més a més, la zona gastronòmica podria ser que s’ubiqués en un altre espai.

La previsió és que una seixantena de parades participin dissabte a la Botiga al Carrer. La majoria, segons Alsina, seran de roba. Les inscripcions per participar a la jornada comercial s’han de fer a través de la pàgina web de l’associació. Les parades estaran obertes dissabte, de deu del matí a vuit del vespre, de manera ininterrompuda.

spot_img

El + Vist