8.3 C
Lloret de Mar

Una vintena de lloretencs gaudiran del programa Joves per l’Ocupació

Són nois i noies d'entre 16 i 25 anys que no tenen feina i que, com a màxim, tenen l'ESO.

Joves per l'ocupació
Joves per l'ocupació

Darreres Notícies

El programa Joves per l’Ocupació ha seleccionat una vintena de persones de Lloret que la setmana que ve començaran un curs de restauració, en concret per fer de cambrers. N’ha parlat la impulsora del programa Garantia Juvenil, Lídia Muñoz.

Hi participen nois i noies d’entre 16 i 29 anys que no tenen feina i que com a màxim tenen la titulació de l’ESO. La demanda és elevada perquè les edicions fetes fins ara han tingut una valoració molt bona. Per escollir la vintena de joves que podran gaudir del programa, s’ha tingut en compte la seva motivació i ganes d’aprendre, així com el domini del català i el castellà i les habilitats per treballar en equip.

La teoria de 210 hores es pot complementar amb un mes de pràctiques en una empresa i també s’incentiva que els joves puguin aconseguir un contracte de sis mesos. Per poder sol•licitar plaça en aquest programa, els joves han d’estar inscrits a la Garantia Juvenil.

És precisament des d’aquest organisme que també es gestiona un curs per especialitzar-se en Microsoft Office. El curs es farà al Puntet de l’avinguda de Vidreres, de dilluns a divendres, de deu a dues, durant dos mesos, i encara hi ha places disponibles. I també hi ha places per al curs que organitza la Cambra de Comerç a partir del febrer de llengua catalana per a l’àmbit professional de l’hostaleria.

Qui vulgui rebre informació de tot plegat, ha d’adreçar-se al Puntet qualsevol matí de dilluns a divendres, de deu a una, o dilluns i dimecres de quatre a sis.

spot_img

El + Vist