13.9 C
Lloret de Mar
El pati de l'escola Pompeu Fabra

Unanimitat en la proposta del PSC per modificar el reglament del Consell Municipal d’Educació

La moció del PSC té l’objectiu de garantir la màxima participació en aquest organisme.

El pati de l'escola Pompeu Fabra

Darreres Notícies

Què es pot fer i què no a partir de diumenge, sense toc de queda ni estat d’alarma

Les mesures aprovades entraran en vigor aquest 9 de maig, quan decaigui l'estat d'alarma, i s'aplicaran durant quinze dies.

‘El inocente’, rodada en part a Lloret, número 1 de Netflix

A la vila es van enregistrar unes escenes a la plaça del Carme, al passeig marítim i l'interior del restaurant Orient Express, entre altres localitzacions.

Yagi Color, la nova aventura empresarial de dos empresaris turístics de Lloret

La Cristina Marcos i en Ryan Algar engeguen aquest projecte, després que la crisi per la Covid hagi reduït el rendiment dels seus negocis del sector del turisme.

Lloret de Mar es promociona als mercats europeus amb accions en format virtual

Durant les últimes setmanes Lloret Turisme ha participat en jornades professionals i sessions de treball amb professionals de Polònia, Bèlgica i Espanya.

L’alumna Meghna Nihalani (Coll i Rodès), al quadre d’honor de les Olimpíades d’Economia

Estudia Segon de Batxillerat i ha estat la desena classificada, en entrar al top 10 d’un total de 63 participants de Catalunya.

L’Ajuntament modificarà el reglament del Consell Municipal d’Educació. Així s’ha aprovat per unanimitat arran d’una moció del PSC que té l’objectiu de garantir la màxima participació en aquest organisme.

La normativa que regula el Consell Municipal d’Educació de Lloret de Mar data del 1996 i va ser modificada el 2015. El portaveu socialista, Francisco Pastor, ha exposat, però, que han decidit presentar aquesta moció perquè fa un temps, en un consell, un centre educatiu no va poder participar-hi perquè la seva representant estava de baixa per maternitat i ningú no la va poder rellevar. Una cosa semblant va passar a un grup municipal, que es va quedar sense poder participar a la reunió. Segons Pastor, en cap dels dos casos no es va poder delegar en una altra persona perquè el reglament no preveia aquesta possibilitat.

Davant d’aquests fets, i tenint en compte que un dels objectius del Consell Municipal d’Educació és fomentar la col·laboració de tota la comunitat educativa per millorar la qualitat de l’ensenyament als centres educatius de la vila, el PSC considera que cal fer canvis en el reglament vigent.

Com diem, tots els grups hi han votat de manera favorable i properament s’iniciaran els tràmits per poder fer les modificacions pertinents.

- Publicitat -

El + Vist

Miguel Molina (Ferrari) fa podi a Bèlgica, a la primera cursa del Campionat del Món de Resistència

El pilot lloretenc, amb el brasiler Daniel Serra com a nou company d’equip, ha iniciat una nova temporada en aquesta categoria, després de la victòria que va obtenir fa dues setmanes en les 4 hores de Barcelona.