30.1 C
Lloret de Mar
Una estació de control de la qualitat de l'aire (Ajuntament de Barcelona)

Unanimitat per adherir-se a la Declaració per la millora de la qualitat de l’aire

La proposta l’ha portat a debat el PSC, que ha recollit la Declaració redactada arran del segon Congrés de Qualitat de l’Aire, celebrat a Sabadell a mitjan octubre.

Una estació de control de la qualitat de l'aire (Ajuntament de Barcelona)

Darreres Notícies

Unanimitat al ple per adherir-se a la Declaració de Sabadell sobre la qualitat de l’aire. La proposta l’ha portat a debat el PSC, que ha recollit la Declaració redactada arran del segon Congrés de Qualitat de l’Aire, celebrat a Sabadell a mitjan octubre i a la qual s’han adherit ja una seixantena de municipis catalans.

Aquesta declaració té com a objectiu avançar en les accions i estratègies de resposta des del món local a la primera causa de mort derivada de condicions ambientals de tota la Unió Europea. I és que la mala qualitat de l’aire ha esdevingut un problema creixent per a la població en general, però especialment per als residents en zones urbanes, com Lloret de Mar.

Per aquest motiu, tots els grups han donar suport a l’adhesió de l’Ajuntament de Lloret de Mar a la Declaració per un acord polític i social per la millora de la qualitat de l’aire. Això suposa el compromís a treballar conjuntament amb la Generalitat de Catalunya per la millora de la qualitat de l’aire. I també a adoptar mesures fermes per reduir les emissions de gasos amb efecte hivernacle.

Tot i així, aquesta adhesió no suposa cap despesa en el pressupost de l’Ajuntament.

spot_img

El + Vist