18 C
Lloret de Mar

Varg Brangwin, amb un 9,6, té la millor nota de Selectivitat a Lloret, seguit per Marc Gironès i Davit Arakelyan

En Varg és estudiant del Coll i Rodés, en Marc de la Immaculada Concepció i en Davit del Rocagrossa.

Varg Brangwin, Marc Gironès i Davit Arakelyan
Varg Brangwin, Marc Gironès i Davit Arakelyan

Darreres Notícies

Varg Brangwin, estudiant de l’institut Coll i Rodés, amb un 9,6, és l’alumne de Lloret de Mar que ha tret millor nota a la Selectivitat. La segona millor nota de Lloret l’ha obtingut Marc Gironès, del col·legi Immaculada Concepció, amb un 9,2. I la tercera és per a Davit Arakelyan, del Rocagrossa, que ha tret un 9,1. Coincideix que, a banda de ser els millors dels seus centres, respectivament, tots tres formen el podi de millors notes a Lloret.

servicios profesionales jimenez

Varg Brangwin s’ha mostrat molt sorprès d’haver aconseguit la millor nota de Lloret i creu que és tot un honor. Pel que fa als exàmens, reconeix que alguns van ser fàcils, però d’altres assegura que els va trobar difícils.

“Tinc la millor nota de Lloret, però m’ha sorprès bastant, puix que vaig sortir amb aires una mica pessimistes; alguns dels exàmens van ser mitjanament fàcils, però altres, especialment el de física, van ser força complicats”

Varg Brangwin

De cara al curs vinent, en Varg vol estudiar Matemàtiques,  per orientar-ho a la recerca matemàtica.

Per la seva banda, en Marc Gironès, de la Immaculada Concepció, reconeix que ja s’esperava un bon resultat, perquè necessitava una nota alta per entrar a la carrera que volia. Per això es va preparar bé els exàmens, que no va trobar excessivament difícils.

“Jo em vaig proposar entrar en una carrera que tenia una nota de tall elevada i vaig intentar fer-ho el millor que vaig poder. Els tres dies que va durar la selectivitat van ser bastant intensos”

Marc Gironès

El curs vinent, en Marc vol estudiar Enginyeria aeroespacial.

Finalment, la tercera millor nota l’ha obtingut en Davit Arakelyan, del Rocagrossa, que té clar que la seva intenció és estudiar el doble gran d’Economia i Dret. El va sorprendre ser el millor del seu centre, però reconeix que ja s’esperava treure al voltant d’un 9. Per a ell, Castellà i Matemàtiques aplicades han estat les proves més difícils.

“No m’ho esperava perquè pensava que un parell de persones ho podien fer millor que jo, però és cert que la nota que he tret és aproximadament la que esperava”

Davit Arakelyan

Els tres alumnes i tots els que hagin tret, com a mínim un 9, rebran una menció especial de la Generalitat. I és que, des de l’any 2001, el Consell Interuniversitari de Catalunya atorga anualment distincions PAU per reconèixer públicament la bona preparació, el mèrit i l’esforç de l’alumnat de Catalunya que efectua la prova. Aquesta distinció es concedeix als estudiants que en la convocatòria ordinària de juny han obtingut una nota igual o superior a 9 punts com a qualificació de la fase general de la PAU.

spot_img

El + Vist