5.6 C
Lloret de Mar
Vanessa Santiago i Roger Carles, en un dels seus viatges (Viajeros Callejeros)

Viajeros Callejeros i Optica’m exposaran els seus casos d’èxit en un seminari

El seminari, organitzat pel Servei d'Ocupació Municipal (SOM), es farà demà, de 10 a 12 hores, de manera virtual i serà gratuït.

Vanessa Santiago i Roger Carles, en un dels seus viatges (Viajeros Callejeros)

Darreres Notícies

Montphoto i Angelina Cardona reben el guardó Sa Gavina 2021 i 2020

Els premis més esperats de la Festa de la Cultura reconeixen els 25 anys del festival internacional de fotografia de natura i l'activisme cultural incansable d'Angelina Cardona.

11 apartaments turístics de Lloret seran l’habitatge de persones vulnerables

Formen part del programa 'Reallotgem' de la Generalitat, que fa una crida als propietaris d'immobles buits per ampliar el parc d'habitatges socials.

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

Més de 700 persones grans, vacunades a la Biblioteca

Els veïns i veïnes a qui posen la 1a dosi de Pzifer tenen 79 anys o menys.

El Rocagrossa organitza una jornada per donar a conèixer la formació dual

Durant l’acte del proper dimarts, hi intervindran ponents com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME.

El Servei d’Ocupació Municipal, el SOM, organitza un seminari virtual gratuït aquest divendres al matí per exposar quines són les claus per emprendre un projecte amb èxit.

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, ha explicat que, per complementar l’exposició dels tècnics municipals, es comptarà amb l’experiència de dues empreses que són exemples d’emprenedoria d’èxit: el blog de viatges Viajeros Callejeros i el centre d’optometria i teràpia visual Optica’m.

El cas de Viajeros Callejeros l’exposarà Vanessa Santiago, que explica que una de les claus del seu èxit va ser que, en el seu moment, van crear un producte molt nou. A més, malgrat que han crescut molt i tenen milers de seguidors, consideren que el contacte amb els seguidors és una de les prioritats per oferir un bon producte.

“Qualsevol persona que dediqui dos minuts del seu temps en escriure’ns, enviar-nos un missatge o posar-nos un cor a les xarxes, el mínim que podem fer és correspondre-li”

Vanessa Santiago

Vanessa Santiago i Roger Carles van crear el blog fa 10 anys i els encanta haver pogut convertir la passió per viatjar en la seva professió. Tot i així, Vanessa Santiago reconeix que darrere del projecte hi ha moltíssima feina.

Botiga Optica’m

L’altre cas d’emprenedoria d’èxit l’exposarà Mònica Gómez, d’Optica’m, que està molt contenta que hagin escollit el seu cas per al seminari de demà, on explicarà com van impulsar el seu negoci, des de la fase d’orientació fins a la de formació. Mònica Gómez creu que és molt interessant i enriquidor poder ajudar nous emprenedors a tirar endavant els seus projectes. En el seu cas, van tenir moments de tot: alguns bons i alguns complicats.

“Vam estar molt acompanyats amb el tema burocràtic i vam tenir també moltes dificultats tècniques i, alhora, logístiques, tant per l’adaptació del local com per l’elecció i adquisició del producte”

Mònica Gómez

El seminari del SOM, que és gratuït, es farà demà de deu del matí a dotze del migdia, a través de la Plataforma Zoom

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.