13.9 C
Lloret de Mar
Activitat d'snorkel d'aquest estiu

Xatrac ha hagut de doblar el nombre de grups en algunes activitats de natura d’aquest estiu

Valora positivament com ha anat l'estiu "de la pandèmia".

Activitat d'snorkel d'aquest estiu

Darreres Notícies

Què es pot fer i què no a partir de diumenge, sense toc de queda ni estat d’alarma

Les mesures aprovades entraran en vigor aquest 9 de maig, quan decaigui l'estat d'alarma, i s'aplicaran durant quinze dies.

‘El inocente’, rodada en part a Lloret, número 1 de Netflix

A la vila es van enregistrar unes escenes a la plaça del Carme, al passeig marítim i l'interior del restaurant Orient Express, entre altres localitzacions.

Yagi Color, la nova aventura empresarial de dos empresaris turístics de Lloret

La Cristina Marcos i en Ryan Algar engeguen aquest projecte, després que la crisi per la Covid hagi reduït el rendiment dels seus negocis del sector del turisme.

Lloret de Mar es promociona als mercats europeus amb accions en format virtual

Durant les últimes setmanes Lloret Turisme ha participat en jornades professionals i sessions de treball amb professionals de Polònia, Bèlgica i Espanya.

L’alumna Meghna Nihalani (Coll i Rodès), al quadre d’honor de les Olimpíades d’Economia

Estudia Segon de Batxillerat i ha estat la desena classificada, en entrar al top 10 d’un total de 63 participants de Catalunya.

Xatrac fa una valoració positiva de com ha anat l’estiu, quan falten dues setmanes –fins a finals de setembre- per acabar amb les activitats de natura que organitza. Des de sortides d’snorkel fins a natació en aigües obertes –entre Fenals i Santa Cristina-, passant per les gimcanes familiars al bosc.

L’entitat explica que aquest mes d’agost ha hagut de doblar alguns grups, davant la demanda creixent. La majoria d’usuaris han estat turistes de proximitat, catalans, amb perfils –això sí- variats. “Des de famílies amb nens, parelles de joves o algú sol”, exposa la responsable de comunicació, Ariadna Peña. Alguns fins i tot han repetit, per tornar a gaudir de l’entorn natural de la destinació.

L’entitat organitza cada cap de setmana sortides d’snorkel a la Punta Garbí de Fenals, davant de la Casa del Mar, i de natació en aigües obertes entre Fenals i Santa Cristina. A més, també du a terme gimcanes familiars i un taller de biologia marina.

Les activitats valen 2 euros. Un preu simbòlic, que financia Lloret Turisme, a fi d’atraure públic i reunir diners per a una activitat a favor del medi ambient que ha de tenir lloc el mes d’octubre. Tota la informació es pot consultar al web de Lloret Turisme o a www.xatrac.org.

seu xatrac
La seu de Xatrac, la Casa del Mar, a Fenals (font: Xatrac).

La reserva de places s’ha de fer a través de l’Oficina de Turisme de l’avinguda de les Alegries, de manera presencial o al telèfon 972 36 57 88.

- Publicitat -

El + Vist

Miguel Molina (Ferrari) fa podi a Bèlgica, a la primera cursa del Campionat del Món de Resistència

El pilot lloretenc, amb el brasiler Daniel Serra com a nou company d’equip, ha iniciat una nova temporada en aquesta categoria, després de la victòria que va obtenir fa dues setmanes en les 4 hores de Barcelona.