17.2 C
Lloret de Mar

170 persones, sobretot famílies, han participat del Walklean Day a Lloret

En aquesta segona edició, l’activitat organitzada per Estimem Lloret s’ha centrat en boscos com el Turó d’en Buch, Sant Quirze o Can Xardó.

-

170 persones, sobretot famílies amb nens, han participat aquest diumenge del Walklean Day. La jornada de neteja popular que han organitzat els veïns de Estimem Lloret, juntament amb Lloret més net.

En aquesta segona edició, l’activitat s’ha centrat en diferents boscos de la vila com el Turó d’en Buch, Sant Quirze o Can Xardó. En total s’han recollit 12 metres cúbics de deixalles, segons l’organització.

La polsera del Walklean Day
La polsera del Walklean Day

Els participants, tant petits com grans, expliquen que han trobat tot tipus de restes, com per exemple mascaretes, cosa que no havien trobat la primera vegada, al 2019.

Joan Hernández, un dels portaveus d’Estimem
Lloret, assenyala que la resposta ciutadana ha estat molt bona.

Els infants, una part important del Walklean Day.
Els infants, una part important del Walklean Day.

Amb les deixalles recollides, s’ha dibuixat el número 25 a terra, a davant del teatre. Amb motiu del 25è aniversari de l’associació Montphoto, que s’ha sumat a la neteja d’aquest diumenge, segons explica el seu president, Paco Membrives.

The Walklean Day és una iniciativa popular que té per objectiu recollir residus, tenir cura de l’entorn natural de Lloret i conscienciar la ciutadania sobre el canvi climàtic.

- Publicitat -