Dilluns, 25 gener 2021
6.9 C
Lloret de Mar
La concentració de protesta avui a Lloret.

200 persones protesten contra l’acomiadament de les plantilles dels hotels Monterrey i Roger de Flor

La voluntat és fer fora més de 100 treballadors, entre els dos establiments.

La concentració de protesta avui a Lloret.

Darreres Notícies

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

200 persones s’han concentrat aquest divendres a Lloret de Mar per denunciar l’acomiadament de més de 100 treballadors dels hotels Monterrey i Roger de Flor.

En el cas del Roger de Flor, segons CCOO, ja s’ha comunicat l’acomiadament de 28 persones. Pel que fa a l’Hotel Monterrey, les intencions són les mateixes, tot i que s’ha obert un període de negociacions que s’allargarà en els pròxims dies i que afecta 80 treballadors.

Antonio Ferro (CCOO) explica que “tenim el compromís de reunir-nos per intentar que això tingui una repercussió mínima en els treballadors, per negociar les millors condicions” per a ells. Alfons Segura (UGT) afegeix que “farem costat als treballadors amb concentracions com aquesta”.

Pel que fa a l’Hotel Monterrey, el secretari del comitè d’empresa, Ildefonso Vázquez, assenyala que la intenció és “acomiadar tot el personal fix”. En aquest sentit, critica que “no es tingui en compte la situació personal” d’aquests treballadors i espera que es pugui trobar una solució en les negociacions dels pròxims dies.

Si encara hi ha esperances en el cas de l’Hotel Monterrey, la situació pels treballadors del Roger de Flor és més complicada. Segons ha explica el delegat de CCOO de l’establiment, Nouredine El Khabar, hi ha 28 persones acomiadades sense que hagin tingut la oportunitat de negociar amb la propietat.

La concentració s’ha dut a terme aquest divendres al matí, al davant de l’Hotel Monterrey, amb unes 200 persones, entre treballadors, veïns, delegats sindicals i representants d’alguns partits municipals. 

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.