11.9 C
Lloret de Mar
Representants de la Taula Gironina de Turisme, ahir a Lloret (ACN).

El sector turístic preveu un 2021 complicat però amb signes de recuperació

La Taula Gironina de Turisme demana pal·liar l’impacte de la pandèmia en el sector del turisme, amb un rescat directe i la moratòria en el pagament dels impostos.

Representants de la Taula Gironina de Turisme, ahir a Lloret (ACN).

Darreres Notícies

La vacunació contra la Covid a Lloret és pràcticament diària aquest mes de maig

Des de fa unes setmanes, la Casa de la Cultura serveix com a seu de vacunació per als veïns i veïnes de més de 70 anys, que reben la dosi de Pfizer.

Genís Roca: el sector cultural ha de fer xarxa per aprofitar les oportunitats postCovid

El president de Fundacio.cat i expert en Internet s'adreçarà avui (19h) a les entitats i associacions de Lloret, dins del cicle de xerrades que organitza l'Ajuntament.

L’AMPA de l’institut Rocagrossa fa classes d’informàtica per a adults

L'activitat s'adreça a tothom, per donar eines per fer tràmits habituals a Internet, enviar emails o fer servir aplicacions relacionades amb els centres educatius dels fills.

El Teatre obté el distintiu de la Generalitat com a “Espai de cultura responsable”

Aquest distintiu acredita els espais i equipaments culturals que adopten protocols sanitaris per prevenir la Covid-19 i que es comprometen a adoptar programes d’inclusió social.

El Club Hoquei Lloret cau derrotat per 9 a 4 a la pista del Noia

Es tracta d’un encontre que es va ajornar setmanes enrere, per un cas positiu de Covid-19 en l’equip rival. Feia un mes que els lloretencs no jugaven un partit.

Pal·liar l’impacte de la pandèmia en el sector del turisme, amb un rescat directe i la moratòria en el pagament dels impostos. Aquest és el repte més urgent exposat per la Taula Gironina del Turisme, en la jornada feta ahir a Lloret amb què han tancat els debats realitzats aquest any 2020. El seu president de la taula és el lloretenc Jordi Martí, que argumenta “si ingresses zero, els impostos han de ser zero”.

La resta de conclusions passen per intensificar la promoció del territori, repensar l’impost de la taxa turística, crear un segell de qualitat propi de les comarques de Girona, així com destinar més recursos als serveis públics, entorn i patrimoni. A més de treballar a favor de la sostenibilitat, tant ambiental com económica, desestacionalitzar la temporada i millorar les connexions.

EL darrer Debat 2020, fet a la sala d’actes de l’Ajuntament.

Tot plegat conforma un punt de partida per poder transformar el sector de cara al 2021, en l’anomenada postpandèmia. En el debat, les administracions han parlat amb optimisme de cara a l’any que ve. Esperen poder iniciar la temporada per Setmana Santa i treballar amb certa normalitat a l’estiu.

Jordi Martí afegeix que es preveu un 2021 “complicat, però amb ganes de tornar a la normalitat”.

- Publicitat -

El + Vist

La Xarxa Europea de Jardins Històrics segueix creixent amb noves adhesions i més jardins interessats

Aquest dijous s'ha celebrat l'assemblea, en què s'han aprovat les adhesions de jardins de Grècia, Alemanya i Polònia. A més, s'hi ha de diferents punts de l'Estat espanyol i d'Eslovènia i Finlàndia que també han mostrat el seu interès.