Divendres, 26 febrer 2021
11.5 C
Lloret de Mar
La recollida d'aliments, al Coll i Rodés.

Avui, 22 de desembre, últim dia de recollida solidària d’aliments a Lloret de Mar

La campanya, iniciada un mes enrere, s’ha dut a terme arreu de la vila, amb punts de recollida a les escoles, a la parròquia de Sant Romà, la policia o el casal de la gent gran.

La recollida d'aliments, al Coll i Rodés.

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Canvis Procicat: reobren els centres comercials i el 2n curs universitari serà presencial

És la principal mesura que ha anunciat el Procicat, que també amplia l'aforament a piscines i a l'esport interior, i permet colònies de grups bombolla.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

Últim dia de recollida d’aliments a Lloret de Mar, per al centre de distribució que gestiona Cáritas, per a famílies en situació de vulnerabilitat. La campanya, iniciada un mes enrere, s’ha dut a terme arreu de la vila, amb punts de recollida a les escoles, a la parròquia de Sant Romà, la policia o el casal de la gent gran. Com diem, aquest dimarts, 22 de desembre, és l’últim dia.

Segons Cáritas de Lloret, aquest mes de desembre, en la recta final de l’any del coronavirus, preveuen que el nombre de famílies usuàries -que ara són 800- augmentin. La presidenta Lucía Echegoyen, destaca també la solidaritat dels veïns.

donatiu cda caritas
Un dels donatius al CDA.

Donat el context actual, de necessitat elevada per part de les famílies de Lloret, el CDA obrirà els dies 28 de desembre i 4 de gener. Tot plegat ha de permetre atendre el millor possible les persones en situació de vulnerabilitat a la vila, les quals han vist agreujada la seva situació per la crisi derivada del coronavirus. La regidora de Benestar i Família, Arantxa Jimenez, afegeix que la situació és “molt complicada”.

Lucia Echegoyen argumenta que tot allò que es compra a Lloret es queda a Lloret. Pel que fa a la campanya de recollida d’aliments que s’allarga fins avui, es demana que els veïns donin productes nadalencs, com turrons i neules, a més d’aliments bàsics. Com llet, arròs, pasta, oli, conserves, llegums cuites i especialment productes per a infants.

cda4
Les farinetes és un dels productes que més falta fan (NRLL)

El CDA compta amb una 30a de voluntaris, que fan torns al llarg de la setmana. L’horari és de dilluns a divendres, cada matí i les tardes de dimecres i dijous.

Ara mateix el CDA es troba ubicat provisionalment al pavelló d’esports municipal. La previsió és que es traslladi després de les festes a un nou local, que ha comprat l’Ajuntament. Està al carrer Hipòlit Lázaro, al centre de Lloret, i fa uns 400 metres quadrats.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.