24.8 C
Lloret de Mar

La campanya de recollida de material esportiu del Rocagrossa supera les expectatives

L’han dut a terme, per tercer any consecutiu, els alumnes del cicle superior d’Ensenyament i Animació Socioesportiva de l’Institut Rocagrossa.

-

Expectatives superades en la campanya ‘Cap infant sense esport’, que té per objectiu recollir material esportiu per a les famílies de Lloret sense recursos. L’han dut a terme, per tercer any consecutiu, els alumnes del cicle superior d’Ensenyament i Animació Socioesportiva de l’Institut Rocagrossa.

Tot i la situació provocada per la pandèmia, s’ha pogut recollir més material que en les edicions anteriors. Entre els objectes, hi ha pilotes, raquetes, patinets o calçat esportiu. Luca Savelkoul, delegat del curs, que reconeix que no esperaven una participació tan gran com la que han tingut.

cartell campanya rocagrossa
Cartell de la campanya CAP INFANT SENSE ESPORT, de l’IES Rocagrossa.

El director de l’Institut Rocagrossa, Quique Molina, valora el funcionament de la iniciativa de manera molt positiva i remarca el fet que, tot i les restriccions per la pandèmia, han pogut recollir més material que en edicions anteriors. A més, assenyala que la campanya no s’ha fet únicament a Lloret, sinó que els alumnes l’han traslladat també a altres municipis.

La iniciativa ha comptat, també, amb les aportacions del Club Esportiu dels Mossos d’Esquadra. El seu vicepresident, Josep Denuc, exposa que “per segon any consecutiu, hem fet una aportació per solidaritzar-nos amb la campanya”.

El material recollit serà entregat a Càritas i també a la Creu Roja, que participa per primera vegada en la campanya. Es repartiran a famílies sense recursos, amb paquets en què també hi haurà joguines i material escolar. La vicedirectora local de la Creu Roja de Blanes, Lloret i Tossa, Alba Rams, es mostra molt agraïda per les donacions, perquè amb la situació del coronavirus han pogut fer “menys activitats de captació de material”.

Des del consistori, les valoracions també són molt positives. La regidora d’Esports, Anna Garcia-Castany, celebra que s’hagi obtingut una bona xifra de material esportiu i explica que, al llarg de la campanya, s’han col·locat caixes a diferents equipaments esportius per fer la recollida. Per la seva part, el regidor d’Educació, Albert Ferràndez, considera que aquest tipus d’activitats són molt “gratificants per als alumnes”.

Alumnes Rocagrossa
Els alumnes del Rocagrossa que organitzen la campanya solidària.

La campanya ‘Cap Infant Sense Esport‘, de l’Institut Rocagrossa, sorgeix de l’assignatura ‘Projectes’, amb el treball d’una trentena d’alumnes que s’han encarregat de tot el procés: des de l’organització fins a la difusió, passant pel disseny de cartells, el repartiment de les caixes als diferents centres, la recollida de l’equipament esportiu i l’entrega a Càritas i la Creu Roja.

- Publicitat -