Dissabte, 16 gener 2021
6.6 C
Lloret de Mar

Lloret encén els llums de Nadal 2020

Les novetats d’enguany les trobem a la plaça de la Vila. On hi ha un arbre nou de Nadal format per cubs de colors i un gran paquet de 9 metres quadrats de regal que permet passar-hi per dins.

-

César Martínez agafa el relleu de Joaquim Martín al capdavant de la policia local de Lloret de Mar

El fins ara sotsinspector, de 55 anys, va arribar el 2009 a Lloret procedent de la policia de Granollers.

Missatge de Ses Majestats els Reis d’Orient als nens i nenes de Lloret de Mar

Els Reis d'Orient ens han fet arribar aquest vídeo per als nens i nenes de #LloretdeMar! Us desitgem un Bon Nadal i...

Ple Municipal 23 Desembre 2020

Recupera el debat del plenari corresponent al dimecres 23 de desembre de 2020. A continuació t’oferim l’ordre del dia, punt a punt. Una manera...

Entrevista a l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat

Entrevista especial amb l'alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat. Valoració de l'any del coronavirus, de les restriccions i la solidaritat ciutadana...

La campanya de recollida de material esportiu del Rocagrossa supera les expectatives

L’han dut a terme, per tercer any consecutiu, els alumnes del cicle superior d’Ensenyament i Animació Socioesportiva de l’Institut Rocagrossa.

Els Amics de les Arts, Sopa de Cabra, Xiula o Miquel Abras, els caps de cartell del pròxim Som de Mar

La segona edició del festival -amb seu als jardins de Santa Clotilde- s’ha presentat avui a Barcelona, després de l’èxit d’aquest estiu.

Avui divendres, en el marc del Black Friday, una de les jornades comercials més importants de tot l’any, l’Ajuntament de Lloret encendrà l’enllumenat de Nadal. Atesa l’actual situació de pandèmia, enguany no es farà la tradicional inauguració dels llums nadalencs per evitar aglomeracions al carrer.

Les novetats d’enguany les trobem a la plaça de la Vila. On hi ha un arbre de Nadal format per cubs de colors i un gran paquet de regal de 9 metres quadrats que permet passar-hi per dins.

La inversió en llums de Nadal, que és íntegrament municipal, és d’uns 90.000 euros. Es tracta d’un enllumenat estètic, modern, sostenible i de baix consum. La finalitat és estimular l’economia local, principalment dels sectors del comerç i la hostaleria, especialment castigats per la crisi del coronavirus.

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, argumenta que “en aquest any tan difícil és important tenir una bona il·luminació nadalenca que convidi a consumir a la vila”.

L’encesa dels llums de Nadal té lloc avui divendres, 27 de novembre, dia de Black Friday i inici de la campanya de compres de Nadal.

César Martínez agafa el relleu de Joaquim Martín al capdavant de la policia local de Lloret de Mar

El fins ara sotsinspector, de 55 anys, va arribar el 2009 a Lloret procedent de la policia de Granollers.

L’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar inicia la vacunació contra la Covid-19

S’han vacunat un total de 60 pacients i també rebran la primera dosi un total de 55 professionals, entre aquest dijous i divendres.

S’obre el termini per optar als horts de Can Ribalaigua

Els poden demanar únicament les persones empadronades a Lloret i les autoritzacions tenen una vigència de quatre anys.
- Publicitat -