16.7 C
Lloret de Mar
L'alcalde, a Fitur

Bones sensacions de l’alcalde a la fira internacional de turisme FITUR de Madrid

La reunió més important ha estat amb l'Organització Mundial del Turisme (OMT) sobre el primer Congrés Mundial de Turisme Esportiu.

L'alcalde, a Fitur

Darreres Notícies

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, ha tornat de FITUR amb bones sensacions. Dulsat ha estat dos dies a la Fira Internacional de Turisme de Madrid, on ha aprofitat per fer diferents reunions encaminades a promocionar Lloret de Mar.

La reunió més important ha estat amb l’Organització Mundial del Turisme (OMT), on s’ha anat posant fil a l’agulla per tirar endavant el primer Congrés Mundial de Turisme Esportiu, que es farà al maig a la vila.

Reunió de treball a Fitur (NRLL)

Jaume Dulsat remarca que la feina que ha pogut fer a Madrid ha estat molt important, però afegeix que, en tot moment, ha estat ben pendent de l’evolució del temporal Glòria a Lloret.

FITUR va obrir les portes dimecres i els primers dies només s’adreça al públic professional, mentre que el cap de setmana obre per al públic final. I Lloret hi seguirà present.

Fitur 2020 (NRLL)

Abans de FITUR, Lloret també va poder participar al Foro Exceltur i a la trobada de l’Alianza de Municipios Turísticos de Sol y Playa.

spot_img

El + Vist