Dimecres, 3 març 2021
9.6 C
Lloret de Mar
Presentació de la candidatura de Ciutadans (llista de Girona) per a les eleccions del 14-F a Lloret de Mar

Ciutadans proposa la creació d’un pla de rescat pels sectors i treballadors afectats per la pandèmia

El cap de llista per Girona, Jean Castel, ha criticat la gestió de la pandèmia i la celebració de les eleccions, sobre les quals considera que el Govern espanyol “prioritza interessos partidistes sense tenir en compte la salut”.

Presentació de la candidatura de Ciutadans (llista de Girona) per a les eleccions del 14-F a Lloret de Mar

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

Ciutadans ha presentat la seva candidatura per Girona per a les eleccions del 14-F aquest dissabte al matí a Lloret de Mar. Al llarg de la jornada, la formació ha aprofitat per reunir-se amb veïns de la vila i presentar les línies mestres del seu programa electoral. Entre les diferents propostes, destaca la creació d’un pla d’ajudes pels sectors i treballadors afectats per la crisi sanitària del coronavirus.

Ho ha exposat el cap de llista de Ciutadans per Girona, Jean Castel, que també ha criticat la gestió de la pandèmia i la celebració de les eleccions, sobre les quals considera que el Govern espanyol “prioritza interessos partidistes sense tenir en compte la salut”.

“Ens comprometem a obrir un pla d’ajudes reals com han fet altres països com Alemanya”

Jean Castel

La formació taronja considera que el de Ciutadans és un “vot útil” per “garantir la reactivació de l’economia, fer front al separatisme i evitar els tripartits”. En aquest sentit, asseguren que estan preparats per encapçalar el projecte de futur més important per Catalunya dels darrers temps, a causa de la situació provocada per la pandèmia.

A més, Jean Castel ha explicat que el motiu de fer la presentació de la candidatura a Lloret de Mar obeeix “al retorn i la credibilitat que ha demostrat Ciutadans en aquest municipi”. El cap de llista per Girona recorda que han assolit “grans resultats” en les darreres eleccions, tant autonòmiques com municipals.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.