9.7 C
Lloret de Mar

Dani Cornellà (CUP Girona): “seguirem defensant que no es faci la C-32” fins a Lloret

Des de la CUP opinen que el 2021 serà "tant dolent" turísticament com l’any passat ja que no es preveuen visitants fins després de l’estiu.

El cap de llista de la CUP per Girona, Dani Cornellà, acompanyat dels representats a Lloret, visitant els boscos del municipi per on passarà la C-32, aquest 30 de gener.
El cap de llista de la CUP per Girona, Dani Cornellà, acompanyat dels representats a Lloret, visitant els boscos del municipi per on passarà la C-32, aquest 30 de gener.

Darreres Notícies

Dani Cornellà, el cap de llista de la CUP a Girona, ha visitat aquest dissabte el terme municipal de Lloret de Mar, en el primer cap de setmana de la campanya electoral del 14F. Acompanyat de membres de la Candidatura Unitat Popular de la vila, ha trepitjat els boscos per on ha de passar el futur tram de la C-32.

servicios profesionales jimenez

En el sector dels Tres Turons, ha argumentat la postura contrària en aquest projecte viari.

“Seguirem defensant que no es faci aquesta infraestructura” fins a Lloret

El cap de llista exigeix a la Generalitat que “inverteixi en les carreteres que ja tenim (de Lloret a Blanes i a Vidreres) i en millores per al transport públic per a una mobilitat sostenible”.

Dani Cornellà també ha defensat la postura de la CUP sobre el model turístic de Lloret de Mar. Critica que és un “model onsolet i precari”, i aposta per diversificar l’economia del territori creant més llocs de treball del sector primari i industrial.

Des de la CUP opinen que el 2021 serà “tant dolent” turísticament com l’any passat ja que no es preveuen visitants fins després de l’estiu.

spot_img

El + Vist