Divendres, 22 gener 2021
13.5 C
Lloret de Mar
Estalvi energètic (Biomass)

Comença una campanya per fomentar l’estalvi energètic

En total s’oferiran cinc sessions informatives, que amb motiu de la pandèmia es faran a través de la Plataforma Zoom

Estalvi energètic (Biomass)

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

Avui comença la campanya Parlem al carrer dins del Programa d’Estalvi Energètic i Pobresa Energètica de la Diputació de Girona, amb el qual participa l’Ajuntament de Lloret. La regidora de Medi Ambient, Marina Nicolàs, considera que és una iniciativa molt interessant adreçada a tota la ciutadania.

En total s’oferiran cinc sessions informatives, que amb motiu de la pandèmia es faran a través de la Plataforma Zoom, on s’explicaran, per exemple, mesures per reduir el consum d’energia a les llars, com llegir la factura elèctrics o possibles accions per millorar l’eficiència energètica mantenint el confort però reduint les emissions de CO2.

La primera xerrada és avui, de sis de la tarda a dos quarts de vuit del vespre. Qui hi estigui interessat pot inscriure’s a través del WhatsApp 717 771 334 o enllaçant amb el codi QR que hi ha als díptics informatius.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".