Dilluns, 18 gener 2021
7.9 C
Lloret de Mar
Un dels parcs de Can Ballell, un dels barris que formen part del concurs.

Concurs de fotografia comunitària a Can Carbó, Mas Baell, Molí, Mas Vilà i Can Ribalaigua

L’objectiu del certamen és reconèixer i identificar els actius d’aquests barris. També es pretén afavorir l’intercanvi i el diàleg mitjançant l’expressió artística.

Un dels parcs de Can Ballell, un dels barris que formen part del concurs.

Darreres Notícies

La Policia Local de Lloret investiga una festa il·legal amb més de 40 persones

Només es van poder identificar 16 dels assistents i cap és veí de Lloret. Per tant, se'ls ha obert un expedient per saltar-se el confinament i per incomplir les mesures de la Covid.

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Obert el període per sol·licitar una beca per a estudis superiors

Els ajuts van dels 300 als 1.000 euros, en funció de la distància amb el centre d’estudis.

Les jornades de portes obertes a escoles i instituts es podran fer presencialment

El regidor d’Educació, Albert Ferràndez, creu que és molt bona notícia, tot i que matisa que s’hauran de complir una sèrie de mesures per evitar contagis de la Covid-19.

Bustek Films estrena aquesta setmana el curtmetratge ‘No es tu culpa’

La pel·lícula, que es podrà veure dijous als Cinemes Girona de Barcelona, narra la història d'una adolescent que surt per primera vegada de festa amb les seves amigues i pateix una agressió sexual

Lloret de Mar convoca un concurs de fotografia comunitària per donar visibilitat als barris de Can Carbó, Mas Baell, El Molí, Mas Vilà i Can Ribalaigua. Està impulsat pel Pla de Ciutadania de l’Ajuntament, a través del Programa de Desenvolupament Comunitari.

L’objectiu del certamen és reconèixer i identificar els actius d’aquests barris. A més, també es pretén afavorir l’intercanvi i el diàleg mitjançant l’expressió artística a través, en aquest cas, de la fotografia.  

Josefina Fernández, tècnica de Ciutadania, subratlla que el concurs pretén “prendre consciència” de la realitat dels nostres barris.

El cartell del concurs de fotografia comunitària.

Hi haurà tres guanyadors, que es decidiran en una votació popular. La millor fotografia obtindrà de premi una càmera esportiva submergible, la segona millor imatge rebrà un objectiu lent per a telèfons mòbils i la tercera guanyarà un trípode per a telèfons mòbils.

Les fotografies han de ser captades amb dispositius digitals com el telèfon mòbil però també poden ser analògiques digitalitzades. Es demana, això sí, que les imatges siguin actuals, fetes durant el 2021.

El termini per presentar-les comença l’11 de gener i s’allargarà fins al 24 del mateix mes. Les bases del concurs es podran consultar ben aviat al web de l’Ajuntament.

Amb les fotografies més votades es farà una exposició a la Casa de la Cultura durant l’any que ve.

- Publicitat -

El + Vist

L’Ajuntament organitza una audiència pública sobre el pressupost del 2021

Serà aquest dijous, 14 de gener, a les 7 de la tarda, en format virtual. A través de la plataforma ZOOM.

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.