24.3 C
Lloret de Mar
C's vol una oficina que informi afectats per les ocupacions il·legals (El Punt Avui)

C’s vol que es creï una oficina per informar sobre què fer en cas d’ocupació

La formació taronja ha presentat una moció que es debatrà al ple d'aquesta tarda, que comença a les 16.30 de manera virtual.

C's vol una oficina que informi afectats per les ocupacions il·legals (El Punt Avui)

Darreres Notícies

C’s presenta una moció al ple d’aquesta tarda per la creació d’una oficina d’atenció i informació al ciutadà sobre l’ocupació per atendre els problemes de convivència veïnal.

- Publicitat -

El portaveu, Jordi Hernández, explica que les ocupacions d’habitatges han crescut arran de la pandèmia i creu que cal un servei que informi els veïns afectats sobre com han d’actuar en tot moment. La moció també reclama que hi hagi una línia d’atenció a través de WhatsApp per atendre les demandes veïnals de manera immediata.

A banda d’aquesta moció, al ple també es debatran les que van quedar pendents a l’última sessió i alguna altra de nova.

Per exemple, es parlarà sobre la inhabilitació del president Quim Torra, a través de dues mocions: una la presenten Junts per Lloret i ERC de manera conjunta. L’altra, la presenta Força Lloret, que també porta a ple una proposta per a la redacció d’un pla de millora i revitalització del nucli antic.

El PSC en presenta dues: una en relació a la gestió forestal d’acord amb el pla de prevenció d’incendis forestals 2020/2023 i una altra en favor de la protecció del sistema sanitari d’atenció primària.

El ple municipal recordem que començarà a dos quarts de cinc de la tarda i, atesa la situació de pandèmia, es farà de manera virtual. Es podrà seguir en directe a través de la pàgina web de la ràdio i pel Facebook Live.

spot_img

El + Vist