Dilluns, 25 gener 2021
6.1 C
Lloret de Mar
Els agents cívics escolars, contractats per l'Ajuntament.

Dos agents cívics controlen les mesures antiCovid a entrades i sortides escolars

Aquestes persones vetllen perquè es respecti la distància de seguretat i que es faci un ús correcte de la mascareta.

Els agents cívics escolars, contractats per l'Ajuntament.

Darreres Notícies

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret de Mar contracta dos agents cívics escolars, a través del Pla de Treball i Formació. Són els encarregats de supervisar el compliment dels protocols de seguretat de la Covid-19 a les entrades i sortides de les escoles i instituts.

Van fent rotació entre els diferents centres de Lloret. Entre les seves funcions, vetllen perquè es respecti la distància de seguretat i que es faci un ús correcte de la mascareta. El regidor d’Educació, Albert Ferrández, subratlla que tenen una funció “pedagògica, informativa”.

D’aquesta manera, els agents reforcen els controls que ja es fan als centres educatius en hores en què hi ha una major concentració de persones. Especialment quan les famílies deixen o venen a buscar els fills.

La previsió es mantenir aquest servei fins al final del curs escolar, al 2021, amb la possibilitat d’allargar-lo mentre duri la situació excepcional provocada per la pandèmia.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.