Divendres, 26 febrer 2021
14.8 C
Lloret de Mar
Ja es pot consultar el calendari fiscal (Fiscal Impuestos)

El calendari fiscal del 2021 s’ha adaptat per la crisi del coronavirus

L'Ajuntament ha retardat alguns pagaments, manté el fraccionament i estudiarà els casos de persones que tinguin dificultats per complir amb el calendari.

Ja es pot consultar el calendari fiscal (Fiscal Impuestos)

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

La masia de Can Saragossa se suma als espais que tramiten l’IdCAT

Amb aquest nova seu, Lloret de Mar compta amb quatre equipaments que faciliten aquest identificador. Els altres tres són l’OIAC, el Puntet i la Biblioteca.

Concert a la carta, amb Lluís Gavaldà, al Teatre de Lloret

Acompanyat de Joan-Pau Chaves, oferiran un concert acústic, adaptat a la nova situació que ha provocat la Covid19, amb la peculiaritat que el públic demana les cançons del repertori.

L’Ajuntament ha adaptat el calendari fiscal del 2021 a la situació actual provocada per la crisi del coronavirus. Ho ha afirmat la regidora de Serveis Econòmics, Lara Torres, que explica que han retardat tots els pagaments perquè són conscients que hi ha moltes persones que ara mateix no estan treballant.

A més a més, també es manté el fraccionament per pagar tant l’IBI com la taxa d’escombraries i clavegueram.

“L’IBI es paga automàticament amb quatre rebuts i les taxes, amb dos; i qui vulgui pagar-ho amb un sol pagament es pot dirigir a l’Ajuntament abans de l’1 de març per sol·licitar-ho”

Lara Torres

La regidora insisteix en què l’Ajuntament serà flexible amb les persones que tinguin dificultats per pagar els impostos i taxes municipals.

“Si algú no pot complir el calendari que vingui a l’Ajuntament, perquè analitzarem cada cas i, quan quedin acreditades aquestes necessitats econòmiques, es faran fraccionaments o, fins i tot, ajornaments al pagament d’impostos”

Lara Torres

El calendari fiscal del 2021 es pot consultar a través de la pàgina web municipal, on hi ha detallada tota la informació sobre com s’han de pagar l’IBI, l’impost de circulació i la taxa de clavegueram, escombraries i guals.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.