Dilluns, 8 març 2021
11.1 C
Lloret de Mar
Un partit de l'octubre passat (CF Lloret)

El Lloret ofereix als infants que juguen en clubs de fora que puguin entrenar aquí

El Club de Futbol Lloret ha obert les inscripcions per donar cabuda a infants que no poden desplaçar-se al municipi del seu club pel confinament municipal.

Un partit de l'octubre passat (CF Lloret)

Darreres Notícies

Jenn Díaz (ERC) reinvindica l’entrada massiva de les dones a la presa de decisions

Amb la mirada posada al 8M, l'escriptora i diputada ha presentat el seu llibre 'Dona i poder' aquest dissabte a Can Gallissà.

Més de 600 atletes, al control federat de La Sansi a Lloret

La prova s'ha fet aquest dissabte amb la presència destacada del mediàtic Àlex Roca, que corre amb paràlisi cerebral, i del lloretencs Jonathan Romeo, entre altres.

Dulsat tem que el repartiment de les ajudes es converteixi en “cafè per a tothom”

Ha estat en l'acte 'Nous paradigmes competitius en les destinacions de sol i platja', organitzat aquest dijous per la patronal turística Exceltur.

La restauració pot obrir fins a les 17h a partir el proper dilluns

L’alcalde de Lloret dona la benvinguda a les noves mesures i amb la mirada posada ja a l’estiu assegura que "ara hi ha molt en joc".

L’equip del videoclip ‘No calles’ està format sobretot per dones joves de Lloret

El projecte, que busca conscienciar en contra de la violència masclista, s'estrena aquest dissabte (19h) al Teatre de Lloret de Mar.

El Club de Futbol Lloret ofereix entrenaments a tots els jugadors lloretencs afectats pels confinament municipal. Des de l’entitat, s’han obert inscripcions per donar cabuda als esportistes de base que aquesta temporada formen part de clubs de fora de la vila i que no es poden desplaçar per dur a terme l’activitat.

Ho explica el president de l’entitat, Eduard Coloma, que assenyala que cal donar prioritat a la formació. Per aquest motiu, assegura que és important oferir aquest servei a tots els nens i nenes de Lloret que no poden entrenar aquests dies.

De moment, els equips de base només poden entrenar, perquè les competicions van quedar suspeses temporalment el passat mes d’octubre, a causa de les restriccions de la Generalitat. En aquest sentit, des del Club de Futbol Lloret han enviat un comunicat a la Federació Catalana de Futbol, de manera conjunta amb altres entitats de Primera Catalana, en relació amb el futur de les lligues.

Demanen que, si a finals d’aquest mes de gener no es pot entrenar amb normalitat, les competicions amateurs quedin suspeses. En canvi, amb la base, assenyalen que cal seguir entrenant i, si es pot, fer alguns partits quan la situació de l’epidèmia millori.

De moment, el Club de Futbol Lloret segueix endavant amb els entrenaments de la base, que es fan en grups de sis persones, tal com marquen les mesures de la Generalitat pels esports a l’aire lliure.

Ara, els jugadors lloretencs que formen part d’equip d’altres poblacions s’hi poden unir. Per conèixer totes les condicions necessàries per poder entrenar, els interessats s’han de posar en contacte amb el club, a través del correu cflloret@cflloret.com.  

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Bernat Ribera accedeix per primera vegada a les semifinals d’una Copa d’Europa d’snowboard cross

El lloretenc va competir amb doble cita a Àustria: dissabte, va ser setzè, mentre que diumenge va acabar en el setè lloc.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.