Divendres, 26 febrer 2021
14.8 C
Lloret de Mar
La façana de l'Hotel Marsol, al passeig Verdaguer.

El Marsol, l’hotel obert amb més places actualment a Lloret de Mar

La destinació només té obertes 200 places hoteleres, quan abans de la pandèmia en tenia en funcionament entre 7.000 i 8.000 (gener i febrer del 2020).

La façana de l'Hotel Marsol, al passeig Verdaguer.

Darreres Notícies

La masia de Can Saragossa se suma als espais que tramiten l’IdCAT

Amb aquest nova seu, Lloret de Mar compta amb quatre equipaments que faciliten aquest identificador. Els altres tres són l’OIAC, el Puntet i la Biblioteca.

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

Concert a la carta, amb Lluís Gavaldà, al Teatre de Lloret

Acompanyat de Joan-Pau Chaves, oferiran un concert acústic, adaptat a la nova situació que ha provocat la Covid19, amb la peculiaritat que el públic demana les cançons del repertori.

El Marsol és l’establiment hoteler amb més places dels què actualment hi ha oberts a Lloret. Tot i les dificultats per les què passa el sector turístic, a causa de la crisi sanitària i les restriccions per frenar la pandèmia, la cadena hotelera ha apostat per seguir mantenint part dels seus serveis.

Joan Masó, propietari de l’Hotel Marsol, assenyala que ara mateix es troben un 50% per sota de les xifres del mateix període de l’any anterior. Explica que “donem servei a clients d’empreses i als lloretencs que venen a dormir el cap de setmana”, a més dels clients del bar i restaurant. D’aquesta manera, han pogut mantenir en actiu una part de la plantilla de treballadors.

“Donem servei a clients d’empreses i a lloretencs que venen a dormir el cap de setmana”

Joan Masó

El futur més immediat, segons la cadena hotelera, és negatiu. Consideren que els índexs d’incidència de la Covid-19, així com les mancances de la campanya de vacunació i les restriccions de mobilitat, seguiran afectant al sector, amb “una Setmana Santa complicada”. Espera, però, que a partir de juny hi pugui haver “una millora gradual”.

L’Hotel Marsol és de quatre estrelles. Està situat al Passeig Jacint Verdaguer, al costat de l’ajuntament, i a cinquanta metres del mar. Actualment, ofereix als seus clients allotjats el servei de restauració i piscina climatitzada i spa. A més, pels clients no allotjats, hi ha disponible el servei d’esmorzars i dinars en els horaris permesos.

La piscina de l’hotel Marsol, al terrat.

Lloret de Mar té obertes només 200 places hoteleres, actualment. La situació provocada per la pandèmia ha provocat greus conseqüències en el sector de la hostaleria i és que, en el mateix període de l’any passat, abans de la crisi sanitària, hi havia en funcionament entre 7.000 i 8.000 places hoteleres a la destinació.

Les xifres actuals preocupen al consistori i qualifiquen la situació de “tràgica” per la dependència de la població del turisme. És un fet que ha provocat que es posin en marxa diverses ajudes socials pels veïns del municipi afectats per les greus mancances que presenta el sector. A més, segons Catalunya Ràdio, Lloret de Mar ja prepara l’ampliació del Centre de Distribució d’Aliments, que el 2020 va disparar la demanda, sobretot de persones que s’han quedar sense feina per la crisi del turisme.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.