21.2 C
Lloret de Mar

Junts per Catalunya defensa la importància del sector del motor i l’arribada de la C-32 fins a Lloret

Aprofitant la celebració del Rally de Lloret, la cap de llista per Girona, Gemma Geis, ha fet campanya a la vila de cara a les eleccions del 14F.

Gemma Geis amb Maria Antònia Batlle i Romà Codina, aquest dissabte 6 de febrer a Lloret
Gemma Geis amb Maria Antònia Batlle i Romà Codina, aquest dissabte 6 de febrer a Lloret

Darreres Notícies

Junts per Catalunya reivindica la importància de la indústria del motor al territori. Aprofitant la celebració del Rally de Lloret, la cap de llista per Girona, Gemma Geis, ha fet campanya a la vila de cara a les eleccions del 14F. Ha destacat la importància que té aquest sector a Catalunya, amb un “important impacte econòmic i un valor de qualitat”.

En aquest sentit, Gemma Geis també ha assenyalat que el motor “és un element del país amb connexió al talent, la innovació i les empreses i cal potenciar-lo”. A més, ha assegurat que un dels reptes de Catalunya és la mobilitat sostenible.

“El sector del motor és molt destacat a Catalunya, amb un important impacte econòmic i un valor de qualitat”

Gemma Geis

En la seva visita a Lloret de Mar, la cap de llista per Girona de Junts per Catalunya també ha parlat de la C-32. Ha explicat que la formació està a favor de l’arribada de l’autopista a la vila perquè, segons ells, “és una infraestructura necessària”, que ha de permetre revitalitzar el territori i ajudar a la transformació del turisme. Una transformació en la que considera que Lloret ha de ser “un motor d’atracció”.

Gemma Geis, en l’acte de campanya per a les eleccions del 14F, ha estat acompanyada per la lloretenca Maria Antònia Batlle, número 5 de la llista de Girona de Junts per Catalunya, i de Romà Codina, exalcalde de Lloret.

spot_img

El + Vist