13.7 C
Lloret de Mar
Gemma Geis amb Maria Antònia Batlle i Romà Codina, aquest dissabte 6 de febrer a Lloret

Junts per Catalunya defensa la importància del sector del motor i l’arribada de la C-32 fins a Lloret

Aprofitant la celebració del Rally de Lloret, la cap de llista per Girona, Gemma Geis, ha fet campanya a la vila de cara a les eleccions del 14F.

Gemma Geis amb Maria Antònia Batlle i Romà Codina, aquest dissabte 6 de febrer a Lloret

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

Junts per Catalunya reivindica la importància de la indústria del motor al territori. Aprofitant la celebració del Rally de Lloret, la cap de llista per Girona, Gemma Geis, ha fet campanya a la vila de cara a les eleccions del 14F. Ha destacat la importància que té aquest sector a Catalunya, amb un “important impacte econòmic i un valor de qualitat”.

En aquest sentit, Gemma Geis també ha assenyalat que el motor “és un element del país amb connexió al talent, la innovació i les empreses i cal potenciar-lo”. A més, ha assegurat que un dels reptes de Catalunya és la mobilitat sostenible.

“El sector del motor és molt destacat a Catalunya, amb un important impacte econòmic i un valor de qualitat”

Gemma Geis

En la seva visita a Lloret de Mar, la cap de llista per Girona de Junts per Catalunya també ha parlat de la C-32. Ha explicat que la formació està a favor de l’arribada de l’autopista a la vila perquè, segons ells, “és una infraestructura necessària”, que ha de permetre revitalitzar el territori i ajudar a la transformació del turisme. Una transformació en la que considera que Lloret ha de ser “un motor d’atracció”.

Gemma Geis, en l’acte de campanya per a les eleccions del 14F, ha estat acompanyada per la lloretenca Maria Antònia Batlle, número 5 de la llista de Girona de Junts per Catalunya, i de Romà Codina, exalcalde de Lloret.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.