Divendres, 26 febrer 2021
14.8 C
Lloret de Mar
El Lleó Vergonyós (El Pot Petit)

El Pot Petit torna a Lloret amb “Les aventures del Lleó Vergonyós”

L'espectacle, que es podrà veure aquest diumenge en dues sessions, és diferent al que ens té acostumats la banda i les cançons que s'hi sentiran són noves.

El Lleó Vergonyós (El Pot Petit)

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Canvis Procicat: reobren els centres comercials i el 2n curs universitari serà presencial

És la principal mesura que ha anunciat el Procicat, que també amplia l'aforament a piscines i a l'esport interior, i permet colònies de grups bombolla.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

El Pot Petit torna al Teatre de Lloret aquest diumenge. La banda d’en Pau i la Jana, però, oferiran un espectacle diferent als concerts als que ens tenen acostumats. Es titula Les aventures del Lleó Vergonyós

Siddartha Vargas, en Pau, ha explica que la idea és que els més petits coneguin la història d’aquest personatge tan emblemàtic del grup. De fet, els protagonistes en aquesta ocasió són en Pol i la Juna.

Inicialment, l’espectacle estava pensat per a infants de dos a cinc anys, però en portar-lo a escena han comprovat que també agrada molt a nens i nenes més grans. Les cançons que s’hi ofereixen són novetats que han estat creades expressament per a aquest espectacle. 

La intenció és que els personatges que va coneixent el Lleó Vergonyós al llarg de la història presenten diferents emocions amb les quals els petits se sentiran identificats

Tot i que ara ofereix un espectacle diferent a l’habitual, El Pot Petit ja ha estat a Lloret en altres ocasions; l’última vegada l’estiu passat al Som de Mar. Arran de la pandèmia, Siddartha Vargas assegura que ho han passat molt malament, però és optimista i espera que de mica en mica es vagi recuperant l’activitat cultural. 

Com que les restriccions per la Covid-19 limiten l’aforament i, atès la gran demanda que té la funció, s’ha decidit fer dues sessions: una a les dotze del migdia -per a la qual encara queden algunes places– i una altra a dos quarts de sis de la tarda, que ja té les entrades esgotades.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.