14.1 C
Lloret de Mar
Xavi Fornaguera

Xavi Fornaguera oferirà el primer concert virtual en directe dels Bucs del Puntet

Serà avui dijous, a partir de les 18 hores, a través de l'Instagram dels Bucs i del Facebook del Puntet.

Xavi Fornaguera

Darreres Notícies

Lloret organitza una formació en vendes a través de xarxes socials per al sector MICE

Una 50a de professionals del turisme de reunions i esdeveniments s'han inscrit a la iniciativa presencial, que té lloc aquest mes d'abril al Teatre de Lloret de Mar.

Es fa una crida als propietaris de pisos buits amb 2 habitacions o més

La voluntat de l'Ajuntament és cedir-los al programa 'Reallotgem' del govern català, que s’adreça a famílies vulnerables a l’espera de rebre un habitatge de lloguer social.

La deixalleria engega un tractament específic per a les càpsules de cafè

La finalitat és reciclar aquests residus, que no són envasos ni orgànica, per tal de minimitzar el seu impacte ambiental, que és força elevat.

Marc Bernils arriba als quarts de final de l’American Padel Tour

Amb el seu company d’equip, el francès Jeremy Scatena, el lloretenc no va poder superar una parella formada per jugadors holandesos i es va quedar fora de les semifinals.

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Els Bucs del Puntet ofereixen una sessió virtual en directe aquesta tarda. El lloretenc Xavi Fornaguera oferirà un concert de versions en format acústic. Per a l’ocasió, ha escollit cançons molt conegudes i molt variades, versionant artistes com Guitarrica de la Fuente, Frank Sinatra o Joan Dausà.

El jove lloretenc, de 17 anys, convida a tothom a seguir la sessió, avui a partir de les sis de la tarda. Aquest és el primer concert que s’organitza en aquest format, tot i que des del departament de Joventut, la regidora Marina Nicolàs apunta que la idea és poder fer-ne més.

La sessió es podrà seguir en directe a través del perfil dels Bucs d’Instagram i al Facebook d’El Puntet. Començarà a les sis de la tarda.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.