20.3 C
Lloret de Mar
Els primers usuaris del Puntet, aquest dilluns

El Puntet ha obert les portes aquest dilluns per als joves de Lloret de Mar

Els primers usuaris han fet servir els ordinadors amb connexió a internet.

Els primers usuaris del Puntet, aquest dilluns

Darreres Notícies

Aquesta setmana torna la normalitat al departament de Joventut. Els dos Puntets -situats a l’avinguda de Vidreres i a Fenals-han obert portes aquest dilluns, amb l’horari habitual i la majoria de serveis, en actiu.

Els usuaris han de tenir en compte les mesures de seguretat i higiene habituals de prevenció del coronavirus. Les més destacades són: mascareta obligatòria, rentar les mans en entrar amb gel hidroalcohòlic, mantenir la distància de seguretat entre usuaris (mínim de dos metres), i l’accés amb aforament reduït. Només hi poden haver 15 persones a la vegada a l’interior del Casal de Joves.

La regidora de Joventut, Marina Nicolàs, destaca que hi havia ganes de poder acollir els joves de Lloret. “Contents de tornar a oferir els serveis del Puntet, que no ha parat durant aquest temps com a centre logístic del muntatge i repartiment dels elements de protecció”, afegeix.

Aquest dilluns els primers usuaris ja han fet servir el Puntet. Hi han anat per utilitzar el servei d’internet als ordinadors que hi ha habilitats (la meitat dels habituals). També es pot jugar a ping-pong (tennis taula) i al futbolí. El que no es pot fer encara és jugar a jocs de taula o llegir la premsa del dia. Tot es desinfecta després de cada ús.

El Puntet 1 obre matí i tarda així com els caps de setmana a la tarda, i el Puntet 2, a Fenals, obre en horari de tarda. El que també ha obert aquest dilluns són els Bucs del Puntet per als grups de música.

spot_img

El + Vist