14.1 C
Lloret de Mar
Una terrassa, a Lloret de Mar

L’Ajuntament de Lloret de Mar amplia l’horari de les terrasses fins a la 1 de la matinada

Aquest nou horari ha entrat en vigor des que el municipi ha entrat a la fase 2.

Una terrassa, a Lloret de Mar

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret de Mar ha ampliat l’horari de terrasses fins a la 1 de la matinada, a través d’un decret d’alcaldia. Setmanes enrere, quan el municipi es trobava en fase 1, s’havia establert el límit de tancament a les 23 hores, l’hora màxima autoritzada per passejar als espais públics.

Jordi Sais, regidor de Seguretat Ciutadana, explica que “en el seu moment es va establir que aquest horari seria revisat un cop el municipi entrés a la fase 2. Des de la Policia Local s’ha emès un nou informe que valora positivament ampliar aquest horari fins a la 1 de la matinada”.

El regidor de Seguretat Ciutadana també ha recordat la importància de “respectar l’Ordenança reguladora de l’ús de la Via Pública en relació als sorolls i adoptar les mesures pertinents per assegurar que el to de veu dels usuaris es mantingui dins dels nivells establerts per a una bona convivència ciutadana”.

El passat mes de maig l’Ajuntament va autoritzar de forma excepcional -mentre es mantinguin les restriccions d’ocupació en bars, restaurants i cafeteries- l’ampliació de l’espai de les terrasses d’aquests establiments. L’acord ha estat assumit per la totalitat de grups municipals i els quatre regidors no adscrits. Segons fonts municipals, ja s’han entrat prop d’una 70a d’instàncies.

spot_img

El + Vist