Dimarts, 2 març 2021
10.7 C
Lloret de Mar
Una terrassa, a Lloret de Mar

L’Ajuntament de Lloret de Mar amplia l’horari de les terrasses fins a la 1 de la matinada

Aquest nou horari ha entrat en vigor des que el municipi ha entrat a la fase 2.

Una terrassa, a Lloret de Mar

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

L’Ajuntament de Lloret de Mar dona suport a impulsar una Llei d’Amnistia

Així s'ha aprovar arran d'una moció de Junts per Lloret i ERC, amb el suport de Força Lloret i l'abstenció dels regidors no adscrits. Cs, Lloret en Comú i PSC, molt crítics, hi han votat en contra.

Lloret tindrà un Consell Municipal de les Arts i la Cultura

Així s'ha aprovat per unanimitat al ple d'aquest dilluns amb l’objectiu d'enfortir l’activitat i el teixit cultural de la població i la seva projecció cap a l’exterior.

Les terrasses hauran de tancar-se a la una, excepte en les zones turístiques

És una de les principals novetats de l'ordenança de via pública, que aquest dilluns s'ha aprovat de manera definitiva.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

L’Ajuntament de Lloret de Mar ha ampliat l’horari de terrasses fins a la 1 de la matinada, a través d’un decret d’alcaldia. Setmanes enrere, quan el municipi es trobava en fase 1, s’havia establert el límit de tancament a les 23 hores, l’hora màxima autoritzada per passejar als espais públics.

Jordi Sais, regidor de Seguretat Ciutadana, explica que “en el seu moment es va establir que aquest horari seria revisat un cop el municipi entrés a la fase 2. Des de la Policia Local s’ha emès un nou informe que valora positivament ampliar aquest horari fins a la 1 de la matinada”.

El regidor de Seguretat Ciutadana també ha recordat la importància de “respectar l’Ordenança reguladora de l’ús de la Via Pública en relació als sorolls i adoptar les mesures pertinents per assegurar que el to de veu dels usuaris es mantingui dins dels nivells establerts per a una bona convivència ciutadana”.

El passat mes de maig l’Ajuntament va autoritzar de forma excepcional -mentre es mantinguin les restriccions d’ocupació en bars, restaurants i cafeteries- l’ampliació de l’espai de les terrasses d’aquests establiments. L’acord ha estat assumit per la totalitat de grups municipals i els quatre regidors no adscrits. Segons fonts municipals, ja s’han entrat prop d’una 70a d’instàncies.

- Publicitat -

El + Vist

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica