Divendres, 26 febrer 2021
14.8 C
Lloret de Mar
Barbara Pla, en l'entrevista a Nova Ràdio Lloret.

El restaurant Panxos es reinventa amb el format ‘delivery’ a Lloret, Blanes i Vidreres

El Panxos és un dels restaurants de Lloret de Mar que funcionava molt bé tot l'any. Però arran de la crisi, han hagut de transformar-se per poder mantenir el negoci.

Barbara Pla, en l'entrevista a Nova Ràdio Lloret.

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

Concert a la carta, amb Lluís Gavaldà, al Teatre de Lloret

Acompanyat de Joan-Pau Chaves, oferiran un concert acústic, adaptat a la nova situació que ha provocat la Covid19, amb la peculiaritat que el públic demana les cançons del repertori.

El Puntet ha col·laborat en una desena de projectes vinculats a la Covid-19 al llarg del 2020

El Punt d'Informació Juvenil ha presentat la Memòria del 2020, amb totes les dades dels seus serveis.

El Panxos és un dels restaurants de Lloret de Mar que funcionava i molt bé, amb força èxit entre el públic local i de fora. Però arran de la crisi, han hagut de transformar-se –com molts altres- per poder mantenir el negoci.  

Quan van esclatar la pandèmia, el Panxos va estar tancat una mica més d’un mes i després va obrir amb el format de delivery: és a dir, de portar la comanda de menjar mexicà a casa. Un servei que no havien fet mai abans, que els va obligar a refer la web, comprar motos, maletes per posar-hi el menjar i convertir-se tots en repartidors. 

El delivery és la modalitat que mantenen a dia d’avui, juntament amb l’obertura del restaurant per dinar els caps de setmana. Això sí, amb l’aforament reduït al 30% i amb repartiment en dies puntuals a Blanes i Vidreres. Quan falta menys d’un mes perquè es compleixi un any des que va esclatar la pandèmia, la Barbara Pla, del Panxos, ho recorda com una crisi inesperada, explica que “no ens ho pensàvem, va ser una situació sobtada per a tothom”.

El mes que van estar tancats a casa va permetre a la gent del Panxos repensar el negoci. Tenien clar que estar de braços plegats no era una opció i que havien d’adaptar-se a la nova situació causada pel virus. La Barbara assenyala que quan van començar a repartir el menjar a casa, l’acollida dels clients va ser molt bona, tant a Lloret com als pobles veïns. 

El restaurant Panxos, abans de la pandèmia.

Pel que fa a la plantilla del Panxos, ara mateix la formen una desena de persones. N’hi ha que estan en ERTO total, parcial i d’altres que treballen al 100%. Això va en funció del que marquen les limitacions de la pandèmia. Després d’un 2020 que ha estat el pitjor any pel Panxos, des que van obrir al 1996, la Barbara espera que aquest 2021 es puguin mantenir. Enguany fa 25 anys que el restaurant mexicà Panxos va obrir les portes a Lloret de Mar.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.