13.7 C
Lloret de Mar
Una de les gosses de la Unitat Canina de la Policia Local de Lloret de Mar.

S’incorporen oficialment quatre gossos a la Unitat Canina de la policia

Són gossos de raça pastor belga malinois, que han estat ensinistrats per detectar narcòtics i substàncies estupefaents.

Una de les gosses de la Unitat Canina de la Policia Local de Lloret de Mar.

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

La Unitat Canina de la Policial Local de Lloret ha incorporat oficialment les gosses la Maya, la Mia i la Luna, a les quals s’hi acaba de sumar l’Iron. Ha estat possible després de la signatura d’un conveni de col·laboració pels propers quatre anys entre l’Ajuntament, el cos policial i els propietaris dels animals.

Són gossos de raça pastor belga malinois, que han estat ensinistrats per detectar narcòtics i substàncies estupefaents. El regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais, explica que aquests quatre animals permeten “substituir altres gossos que ja s’han pogut jubilar”.  

El regidor assenyala que els gossos de la Unitat Canina ajuden a detectar activitats de venda o consum de substàncies il·legals, amb una efectivitat molt gran.

“Els gossos de la Unitat Canina ens permeten detectar activitats o consum de substàncies estupefaents amb una efectivitat molt gran”

Jordi Sais

Els gossos de la Unitat Canina fan formació de manera constant al llarg de l’any per millorar les tècniques i les actuacions. Cal destacar que és el consistori qui assumeix el manteniment, l’assistència veterinària i l’alimentació dels animals.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.