16.7 C
Lloret de Mar
Visita als jardins de Santa Clotilde per part d'organitzadors d'esdeveniments, mentre participaven del Deluxe Travel Market.

El turisme de reunions i esdeveniments presenta les novetats al sector

Destaca el producte “Lloret de Mar, Weddings”, que té per objectiu donar més visibilitat a l’oferta especialitzada de la destinació per celebrar casaments i altres esdeveniments socials.

Visita als jardins de Santa Clotilde per part d'organitzadors d'esdeveniments, mentre participaven del Deluxe Travel Market.

Darreres Notícies

El Lloret Convention Bureau presenta les novetats de la destinació en turisme MICE, amb diferents accions per donar a conèixer l’oferta en congressos i esdeveniments. L’entitat ha reforçat l’estratègia de promoció de la destinació presentant a professionals del sector la feina feta en els darrers mesos, amb la vista posada en la propera temporada.

Entre les novetats, destaca el producte “Lloret de Mar, Weddings”, que té per objectiu donar més visibilitat a l’oferta especialitzada de la destinació per celebrar casaments i altres esdeveniments socials. A més, també vol posicionar-se com un referent d’informació i suport pels professionals d’aquest àmbit.

https://twitter.com/LloretCB/status/1321739740698259456?s=20

Montse Belisario, directora del Convention Bureau, exposa que “els clients busquen experiències a l’aire lliure, activitats alternatives en destinacions descongestionades, com Lloret”.

webinar hosteltur 1
El webinar amb Hosteltur.

El passat dia 18, el Lloret Convention Bureau va organitzar un webinar en col·laboració amb Hosteltur, amb una 40a de professionals que van descobrir l’especialització de Lloret en el turisme de reunions. A més, la setmana passada l’entitat també es va desplaçar a Fitur, a Madrid, on va poder reunir-se amb agències organitzadores d’esdeveniments.

https://twitter.com/EveniaCongress/status/1395023295888732165?s=20

D’altra banda, el passat cap de setmana, Lloret va rebre la visita d’un grup de sis agents organitzadors d’esdeveniments internacionals que participaven en el Deluxe Travel Market, organitzat pel Costa Brava Girona Convention Bureau. Van visitar els Jardins de Santa Clotilde i van assistir a una presentació de l’oferta de la destinació a l’Hotel Santa Marta.

spot_img

El + Vist