13.5 C
Lloret de Mar
Els integrants del veterà grup de rock M-Clan.

Els M-Clan actuaran a la Festa Major de Santa Cristina

El concert, solidari amb Xatrac, forma part de la programació del festival Som de Mar. Serà el proper 21 de juliol, a la Punta Garbí.

Els integrants del veterà grup de rock M-Clan.

Darreres Notícies

El festival Som de Mar organitzarà un concert dins la Festa Major de Santa Cristina. No serà una actuació qualsevol: portarà fins a Lloret els M-Clan, en format acústic, els quals actuaran a la Punta Garbí, a Fenals. Serà el proper 21 de juliol amb un espectacle solidari amb l’associació mediambiental Xatrac.

EwCarles Gilibets, director del festival, destaca que és un veterà grup rocker “amb 25 anys d’experiència musical”.

MCLAN 1

El concert del M-Clan forma part del festival Som de Mar, que ja compta amb el primer ‘sold out’. L’actuació dels Sopa de Cabra ha esgotat totes les entrades d’un certamen que arriba a la 2a edició en el mateix escenari ‘màgic’: els jardins de Santa Clotilde.

Els organitzadors auguren que ben aviat quedarà ple el concert dels Amics de Les Arts, que formen part d’un cartell de luxe, amb Pasión Vega, Carlos Sadness, Miquel Abras, Xiula, David Otero, Marina Rossell o un tribut als Pink Floyd.

QEl festival Som de Mar, engegat amb èxit l’any passat en plena pandèmia compta amb la col·laboració del sector de la restauració i dels hotels de Lloret. Les entrades, incloses les de M-Clan, ja es poden comprar al web del certamen.

spot_img

El + Vist