Diumenge, 7 març 2021
12.2 C
Lloret de Mar
Vacuna contra el coronavirus

Els Mossos alerten d’una onada d’estafes amb les vacunes contra la Covid-19

Les vacunes contra la Covid-19 són gestionades pel Departament de Salut i són gratuïtes.

Vacuna contra el coronavirus

Darreres Notícies

Jenn Díaz (ERC) reinvindica l’entrada massiva de les dones a la presa de decisions

Amb la mirada posada al 8M, l'escriptora i diputada ha presentat el seu llibre 'Dona i poder' aquest dissabte a Can Gallissà.

Més de 600 atletes, al control federat de La Sansi a Lloret

La prova s'ha fet aquest dissabte amb la presència destacada del mediàtic Àlex Roca, que corre amb paràlisi cerebral, i del lloretencs Jonathan Romeo, entre altres.

Dulsat tem que el repartiment de les ajudes es converteixi en “cafè per a tothom”

Ha estat en l'acte 'Nous paradigmes competitius en les destinacions de sol i platja', organitzat aquest dijous per la patronal turística Exceltur.

La restauració pot obrir fins a les 17h a partir el proper dilluns

L’alcalde de Lloret dona la benvinguda a les noves mesures i amb la mirada posada ja a l’estiu assegura que "ara hi ha molt en joc".

L’equip del videoclip ‘No calles’ està format sobretot per dones joves de Lloret

El projecte, que busca conscienciar en contra de la violència masclista, s'estrena aquest dissabte (19h) al Teatre de Lloret de Mar.

Els Mossos d’Esquadra alerten d’una onada d’estafes amb les vacunes contra la Covid-19. El cos policial assenyala que s’estan produint en residències i domicilis de gent gran, el primer gruix de la població que està rebent les vacunes.

Segons els Mossos, el modus operandi dels delinqüents comença a través d’una trucada telefònica al domicili particular. S’informa que l’endemà vindrà un sanitari a posar la vacuna i, amb aquesta excusa, aprofiten per entrar a les cases i cometre els robatoris. Pel que fa a les residències, el mètode que fan servir és diferent. En aquest cas, truquen directament al centre per informar que han de fer un ingrés immediat per poder rebre el material que els permeti iniciar la vacunació als seus residents.

Davant d’aquestes estafes, la Corporació de Salut del Maresme i La Selva recorda que les vacunes contra la Covid-19 que s’han començat a administrar en les últimes setmanes són gestionades pel Departament de Salut. A més, són totalment gratuïtes i en cap cas no es poden demanar diners per a la seva administració.

En aquest sentit, es recomana molta precaució davant d’aquestes activitats delictives. I, en especial, es fa una crida a les persones majors i treballadors de residències a desconfiar de totes aquelles trucades en què es facin peticions econòmiques per posar la vacuna.

Per rebre informació veraç, cal seguir en tot moment els canals oficials de la campanya de vacunació contra el coronavirus. En cas de ser víctimes d’aquestes estafes, encara que sigui en grau de temptativa, cal denunciar-ho als Mossos d’Esquadra.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Bernat Ribera accedeix per primera vegada a les semifinals d’una Copa d’Europa d’snowboard cross

El lloretenc va competir amb doble cita a Àustria: dissabte, va ser setzè, mentre que diumenge va acabar en el setè lloc.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.