Dimecres, 3 març 2021
13.7 C
Lloret de Mar
Un tortell de Reis (Ara)

Els tortells de Reis de Lloret venen acompanyats de premis

Comerciants i restauradors han amagat en els tortells que es venguin en determinades pastisseries de la vila figuretes d'infermers o metges en forma de mussol, que venen amb premis.

Un tortell de Reis (Ara)

Darreres Notícies

Chus Garcia afronta amb ambició el Campionat de Catalunya de Natació adaptada

El lloretenc nedarà en les modalitats dels 200 i els 50 metres lliures, els 50 metres esquena i els 50 metres braça.

La Sansi organitza per primera vegada a Lloret un control federat d’atletisme

La cita servirà perquè els atletes federats puguin comprovar en quin estat es troben i millorar les seves marques.

60 visites als elements del MOLL en la primera setmana de la campanya de turisme comarcal

L'element del Museu Obert de Lloret més visitat va ser els Jardins de Santa Clotilde, amb 44 visites.

El CAP de Lloret ha iniciat la vacunació a domicili per a persones dependents de més de 80 anys

El nombre de vacunacions que s'administraran cada dia anirà en funció de la disponibilitat de la vacuna.

Els boscos de Lloret, un dels escenaris del nou anunci d’Estrella Damm

Els boscos de la Punta Garbí i el camí de ronda de Sa Boadella són alguns dels indrets de l'esport publicitari de la popular marca de cerveses.

Els comerciants i les pastisseries de Lloret s’han unit per fomentar la compra del tortell de Reis a la vila. La campanya, impulsada per l’Associació de Comerciants i el Gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries, convida als veïns a comprar en les pastisseries de Lloret i així poder guanyar diferents premis.

Per participar-hi, cal encarregar el tortell en un dels següents establiments: Can Carbó, PdePà, Pastisseria Can Comas, Fleca Alarcón, Pastisseria Fleca Fenals o Pastisseria Frigola. Si en el tortell hi apareix la figura d’infermers o metges en forma de mussol, hi haurà premis.

Els premis són en forma de vals de compra per a diferents botigues o restaurants de la vila. Per descobrir quin és el premi, s’haurà de descarregar un codi QR o entrar al web de l’Associació de Comerciants a través del codi que acompanyarà la figura del tortell.

La iniciativa la va impulsar l’Associació de Comerciants, tal com explica el gerent, Francesc Alsina, que matisa que les figures volen servir d’homenatge al col·lectiu sanitari, que treballa de manera intensa des de l’inici de la pandèmia.

“No volíem amagar una figureta qualsevol, volíem una figureta que tingués una relació amb la situació actual i, sobretot, donar una mica de protagonisme, per tota la feina que han fet, als diferents professionals de l’àmbit sanitari”

Francesc Alsina

El president del Gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries de Lloret, Nino Gómez, anima tothom a comprar un tortell als establiments de la vila.

“El primer és la il·lusió que fa poder rebre un regal a canvi d’una compra; segon, que estàs fomentant el consum local de tortells; i tercer, que no podem deixar de gaudir d’una tradició com és el tortell de Reis”

Nino Gómez

La voluntat de comerciants i restauradors és poder repetir la campanya en més ocasions, com ara per les mones de Pasqua o la coca de Sant Joan. A més, se li vol atorgar un rerefons solidari.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.