Dimarts, 2 març 2021
14.2 C
Lloret de Mar
La taula informativa d'aquest matí

Es crea un nou grup en defensa de l’habitatge digne a Lloret

A Lloret hi havia una PAH, però des de Girona no tenen constància que segueixi activa. El nou Grup d’Habitatge de Lloret es reuneix cada dimarts (19 hores, centre cívic del Molí).

La taula informativa d'aquest matí

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

Es crea a Lloret un nou grup en defensa d’un habitatge digne per a tothom. El col·lectiu té el suport de la PAH de Girona i Salt i, per donar-se a conèixer, ha muntat una taula informativa davant del CAP del carrer Girona avui, durant tot el matí.

La portaveu de la PAH de Girona i Salt, Marta Afuera, explica que cal seguir treballant per afavorir que tothom tingui dret a un habitatge, ja que des que va començar la crisi fa més de deu anys la situació s’ha agreujat cada cop més. Assegura, Marta Afuera, que més de la meitat de la població té problemes per accedir a un habitatge.

Ja fa temps que es va impulsar una PAH de Lloret, però des de Girona no tenen constància que segueixi activa i per això han donat suport al nou Grup d’Habitatge, que es reuneix cada dimarts, a les set de la tarda, al centre cívic del Molí.

El nou grup ha tingut muntada una taula informativa durant tot el matí a l’encreuament entre el carrer Girona i l’avinguda Puig de Castellet, és a dir, davant del CAP del centre.

- Publicitat -

El + Vist

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica