Dissabte, 16 gener 2021
6.6 C
Lloret de Mar
La presentació ha tingut lloc avui, a les pistes d'atletisme.

Es presenta la Cursa de Nadal, solidària amb la lluita contra la Covid-19

Les inscripcions es destinaran íntegrament a la Marató de TV3. Les restriccions obliguen a reformular la prova, en què cada participant farà la cursa a la seva manera.

La presentació ha tingut lloc avui, a les pistes d'atletisme.

Darreres Notícies

César Martínez agafa el relleu de Joaquim Martín al capdavant de la policia local de Lloret de Mar

El fins ara sotsinspector, de 55 anys, va arribar el 2009 a Lloret procedent de la policia de Granollers.

L’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar inicia la vacunació contra la Covid-19

S’han vacunat un total de 60 pacients i també rebran la primera dosi un total de 55 professionals, entre aquest dijous i divendres.

S’obre el termini per optar als horts de Can Ribalaigua

Els poden demanar únicament les persones empadronades a Lloret i les autoritzacions tenen una vigència de quatre anys.

Més de 37.000 persones visiten els equipaments culturals de Lloret al 2020

La pandèmia ha fet baixar els visitants a una tercera part respecte de l’any anterior. Les visites han generat prop de 100.000 euros en ingressos econòmics.

Avui, últim dia per utilitzar la targeta de la campanya ‘Compra a Lloret’

Donada la bona acollida que ha tingut, la previsió és repetir les targetes durant el 2021.

La Cursa de Nadal d’enguany a Lloret de Mar serà diferent. Manté la finalitat solidària, en aquest cas amb la lluita contra el coronavirus, però a causa de les restriccions de la pandèmia, la prova es reformula i cada participant la farà al seu aire. El 100% de les inscripcions es destinarà a la Marató de TV3, centrada en la investigació de la Covid.19.

La Cursa de Nadal tindrà lloc entre els dies 17 i 27 de desembre. Els participants han de triar una d’aquestes dates i un recorregut de l’entorn de Lloret, fent d’entre 1 i 5 km. El poden fer com vulguin: corrents, caminant, nedant, amb bicicleta, fent marxa nòrdica, remant, amb caiac o alguna altra modalitat esportiva.

La Cursa de Nadal s’ha presentat aquest dimecres a les pistes d’atletisme, on l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, ha destacat que la prova anirà íntegrament a la lluita i la investigació de la Covid-19.

Els participants s’han de fer una foto o un vídeo amb la samarreta de la Cursa de Nadal i compartir-la a través de les xarxes socials amb el hashtag #CursaNadalLloret. Es recomana etiquetar l’Instagram o Facebook de l’Ajuntament, o bé enviar la imatge al correu electrònic esports@lloret.cat.

Les inscripcions es poden fer per internet del 3 al 20 de desembre al web www.lloret.cat i a l’app Lloret Smart. O bé de forma presencial a El Puntet, als matins i tardes, del 3 al 21 de desembre.

El preu de la inscripció és de 5 euros per als adults i de 3 euros per als infants. La recollida de samarretes es farà a les Pistes Municipals d’Atletisme, entre el 15 i el 22 desembre. En horari de matins, de 9 a 14h, de dilluns a divendres.

La Cursa de Nadal solidària de Lloret de Mar és una prova popular totalment consolidada. L’any passat hi van participar més de 800 persones, que van permetre recaptar 4.000 euros per a la Fundació Aspronis.

- Publicitat -

El + Vist

L’Ajuntament organitza una audiència pública sobre el pressupost del 2021

Serà aquest dijous, 14 de gener, a les 7 de la tarda, en format virtual. A través de la plataforma ZOOM.

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.

Força Lloret demana la retroactivitat en el pagament de les beques menjador

El grup municipal a l’oposició considera que la gestió d’aquestes ajudes no ha estat encertada i assenyala que la convocatòria s’ha fet tard, provocant que els beneficiaris només puguin gaudir-les a partir del mes de febrer.