17.2 C
Lloret de Mar

Albert Robert, escollit president del PDeCAT a la Selva marítima per unanimitat

El lloretenc encapçala el projecte amb un objectiu molt clar: reestructurar el PDeCAT a la zona.

Jaume Dulsat i Albert Robert (El Punt Avui)
Jaume Dulsat i Albert Robert (El Punt Avui)

Darreres Notícies

Albert Robert ha estat escollit president del PDeCAT de la Selva marítima. El tinent d’alcalde de Lloret ha estat escollit per unanimitat per l’assemblea comarcal. Encapçala el projecte amb un objectiu molt clar: reestructurar el PDeCAT a la zona.

“Volem reestructurar el PDeCAT en els nostres municipis. A Lloret ho tenim molt bé, a Blanes ja gairebé ho tenim i encara ens queda la feina més gruixuda a Tossa, que esperem poder acabar aviat”

Albert Robert
servicios profesionales jimenez

Albert Robert és regidor de l’Ajuntament de Lloret des de l’any 2015, on excerceix actualment com a primer tinent d’alcalde i regidor de Territori i Sostenibilitat.

A més de l’elecció del lloretenc, l’assemblea també va ratificar la nova executiva comarcal del PDeCAT, integrada per un total de nou associats de Lloret, Blanes i Tossa.

D’altra banda, aquest divendres el PDeCAT de les comarques gironines té previst celebrar les primàries per escollir el candidat de Girona a les properes eleccions al Parlament de Catalunya, a les quals s’ha presentat l’alcalde de Lloret i diputat provincial, Jaume Dulsat. Atesa la situació de pandèmia, les votacions es faran de manera telemàtica, tal com es va fer l’assemblea comarcal aquest dimecres.

spot_img

El + Vist