15.6 C
Lloret de Mar
Aliança de Municipis Turístics de Sol i Platja

Es presenta oficialment l’Aliança de Municipis Turístics de Sol i Platja aprofitant la vigília de FITUR

L'acte, que es fa a Madrid, comptarà, entre altres, amb una intervenció de l'alcalde Jaume Dulsat, que exposarà el cas de Lloret de Mar.

Aliança de Municipis Turístics de Sol i Platja

Darreres Notícies

L’Aliança de Municipis Turístics de Sol i Platja, de la qual forma part Lloret de Mar, es presenta de manera oficial a Madrid avui, vigília de FITUR, una de les fires de turisme de referència a Europa i la fira líder per l’àmbit de l’Amèrica Llatina.

L’Aliança també compta amb Salou, Torremolinos, Benidorm, Calvià, a les Illes Balears; Arona i Adeje, a Tenerife; i San Bartolomé de Tirajana, a Las Palmas. Són destinacions turístiques madures que han creat una xarxa per intercanviar experiències i posar en comú problemàtiques com el finançament. De fet, una de les intencions de l’acte d’avui serà reclamar un millor finançament a la ministra de Turisme, Reyes Maroto, tal com ha confirmat l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat.

L’acte de presentació de l’Aliança de Municipis Turístics començarà a les dotze del migdia i, entre altres, comptarà amb una intervenció de Jaume Dulsat, que exposarà el cas de Lloret de Mar.

Com dèiem, la presentació es fa aprofitant la vigília de FITUR, que ja ho té tot a punt per obrir portes demà dimecres fins diumenge. Com sempre, comptarà amb representants municipals, tècnics i empresaris de la vila. I és que aquesta és una cita ineludible per a Lloret. 

Al llarg dels propers dies, Lloret aprofitarà la fira de Madrid per promocionar les seves ofertes vacacionals i, a més, preveu presentar novetats en l’àmbit d’smart destination, com una prova pilot amb les empreses Mabrian i Orange.

L’edició de FITUR del 2018 va batre el rècord de participació, amb més de 10.000 empreses expositores, de 165 països, 140 professionals i 111.000 visitants de públic final.

spot_img

El + Vist