Dilluns, 25 gener 2021
5.2 C
Lloret de Mar
Voluntaris de la Immaculada Concepció, a la donació de divendres

La col·laboració dels alumnes de la Immaculada Concepció permet aconseguir gairebé 250 donacions de sang

El Banc de Sang i Teixits està molt satisfet de com va anar la campanya de divendres passat, en què van col·laborar els alumnes de tercer d'ESO de l'escola.

Voluntaris de la Immaculada Concepció, a la donació de divendres

Darreres Notícies

Gunjur Kuta compta amb un nou hospital que permet atendre moltíssimes més persones

El projecte s'ha fet realitat amb la col·laboració de l'ONG Ñimme Gunjur Kuta. Mentre que l'antic ambulatori atenia 300 persones l'any, l'hospital ha atès més de 4.000 persones en tres mesos.

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Gairebé 250 persones van donar sang a Lloret divendres passat. Una xifra molt bona, obtinguda gràcies a la col·laboració dels alumnes del col·legi Immaculada Concepció.

Així ho considera el Banc de Sang i Teixits de Girona. La tècnica de promoció, Meritxell Casacuberta, assegura que estan molt satisfets i detalla que es van fer 195 donacions al teatre i 44, al centre cívic del Rieral. I el que posa de relleu és que gairebé una cinquantena van ser persones que donaven per primer cop.

Els últims anys les donacions a Lloret s’havien reduït molt, situant-se al voltant del centenar. Meritxell Casacuberta no té cap mena de dubte en què l’èxit d’aquesta última campanya ve donat per la feina de difusió que han fet els alumnes de tercer d’ESO de la Immaculada Concepció.

Per tant, s’ha assolit el principal objectiu de la campanya: fomentar les donacions a la vila. L’altre gran finalitat de la col·laboració amb les escoles és conscienciar els alumnes perquè quan tinguin divuit anys també siguin donants.

De cara a l’abril, el Banc de Sang organitzarà dues donacions noves a Lloret, amb la col·laboració de l’institut Rocagrossa i l’Institut Escola.

La campanya de divendres passat s’emmarcava en una marató de sang arreu de Catalunya per intentar millorar les reserves de sang, que havien quedat molt baixes després de les festes de Nadal i només es podia donar resposta a uns cinc dies. I el resultat ha estat bo, ja que ara mateix ja hi ha sang per a vuit o nou dies.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.