Divendres, 22 gener 2021
13.5 C
Lloret de Mar
El bus, a l'estació de Lloret de Mar.

Es reactiva la línia de bus que uneix Lloret amb l’estació de tren de Blanes

La Línia 6 de transport interurbà es va reactivar dimecres passat, coincidint amb la reobertura del tram ferroviari de RENFE entre Blanes i Malgrat de Mar.

El bus, a l'estació de Lloret de Mar.

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

Torna a funcionar el bus que uneix Lloret de Mar amb l’estació de RENFE de Blanes. La Línia 6 de transport interurbà es va reactivar dimecres passat, coincidint amb la reobertura del tram ferroviari de RENFE entre Blanes i Malgrat de Mar. Recordem que, al febrer, el temporal Glòria va ensorrar el pont que unia els dos municipis i el servei va quedar inactiu, de manera que per anar amb tren de Lloret a Barcelona calia anar fins a la parada de Malgrat. Per fer-ho, però, s’anava amb un bus que passava pel centre de Blanes i arribava fins a l’estació, on es feia transbord a un altre bus que anava fins a Malgrat.

El regidor de Mobilitat, Cristian Fernández, apunta que era una prioritat restablir aquesta línia quan el tren tornés a funcionar amb normalitat. “L’objectiu era tenir un servei directe per tots els veïns de Lloret en el moment en que s’activés la línia R1 de rodalies, des de Blanes fins a Barcelona”.

Tot i així, la Línia 6 de moment només funciona de dilluns a divendres, ja que els caps de setmana el confinament perimetral fa que molt poca gent pugui utilitzar el tren. “Tenim unes restriccions de mobilitat molt grans, per tant entenem que no té el seu sentit però quan la mobilitat sigui més lliure el servei s’estendrà al cap de setmana”, afegeix.

El bus per anar a l’estació de tren fa 30 expedicions diàries, de dilluns a divendres, entre les 7.10 i les 21.30 hores. L’últim bus des de Blanes Renfe surt a les 22.05 hores.

El regidor reconeix que en una temporada normal hauria estat molt complicada la mobilitat amb l’afectació a la línia de tren entre Blanes i Malgrat. La situació de pandèmia, però, ha suavitzat l’afectació. “En un estiu normal hagués hauria estat insostenible, però aquest any no ha tingut un gran impacte, molta gent ha vingut en el seu vehicle personal”, argumenta.

Tot i així, Cristian Fernández reconeix que hi ha molts veïns de Lloret que utilitzen el tren per estudis o feina i, per tant, celebra que la línia de rodalies ja torni a circular amb normalitat.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".