Dilluns, 18 gener 2021
7.9 C
Lloret de Mar
El Rei Melcior a Lloret (NRLL)

Esgotades les invitacions per poder veure els Reis d’Orient a Lloret de Mar

Ses Majestats seran a les pistes d'atletisme a partir de les onze del matí i es demana als visitants que siguin estrictes amb l'horari que se'ls ha assignat.

El Rei Melcior a Lloret (NRLL)

Darreres Notícies

La Policia Local de Lloret investiga una festa il·legal amb més de 40 persones

Només es van poder identificar 16 dels assistents i cap és veí de Lloret. Per tant, se'ls ha obert un expedient per saltar-se el confinament i per incomplir les mesures de la Covid.

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Obert el període per sol·licitar una beca per a estudis superiors

Els ajuts van dels 300 als 1.000 euros, en funció de la distància amb el centre d’estudis.

Les jornades de portes obertes a escoles i instituts es podran fer presencialment

El regidor d’Educació, Albert Ferràndez, creu que és molt bona notícia, tot i que matisa que s’hauran de complir una sèrie de mesures per evitar contagis de la Covid-19.

Bustek Films estrena aquesta setmana el curtmetratge ‘No es tu culpa’

La pel·lícula, que es podrà veure dijous als Cinemes Girona de Barcelona, narra la història d'una adolescent que surt per primera vegada de festa amb les seves amigues i pateix una agressió sexual

Esgotades totes les invitacions per poder veure els Reis d’Orient aquest dimarts a Lloret de Mar. Arran de la pandèmia, l’Ajuntament ha hagut d’adaptar l’arribada de Ses Majestats i, tot i que només els podran veure des de la distància, s’han habilitat les pistes d’atletismes perquè els Reis hi passin tot el dia saludant la canalla.

Així doncs, a partir de les onze del matí es començaran a rebre els primers grups, que faran un petit recorregut per veure Melcior, Gaspar i Baltasar. La visita dels Reis d’Orient obligarà a fer una petita restricció de trànsit, però que tal com remarca el regidor de Mobilitat, i també de Cultura i Festes, Cristian Fernández, tindrà molt poca afectació.

A més, també quedarà afectat el transport públic, que no podrà circular aquest dimarts per l’avinguda del Rieral, en el tram que va de les rotondes de l’avinguda Vila de Blanes i la de Senyora de Rossell. Per tant, els busos que tenen aquest recorregut hauran de fer una ruta alternativa. En concret, la línia 13 no farà les parades habituals al Pavelló Municipal, ni tampoc a Senyora de Rossell ni a Can Sabata. El mateix passarà amb la línia 2, que només farà l’itinerari habitual a partir del Rieral, sense parades a Can Sabata ni a les Pistes d’Atletisme. Pel que fa a les línies 11, 12 i 4, no es veuran afectades.

Malgrat que la situació de pandèmia ha obligat a reestructurar la visita dels Reis d’Orient a Lloret, l’Ajuntament ha apostat per permetre que els petits els puguin veure. Això sí, es demana a tots els assistents que compleixin estrictament totes les mesures, com ara acudir puntualment dins de la franja horària assignada amb la reserva prèvia, que es mantingui la distància de seguretat i que se segueixi el recorregut marcat.  

A banda de poder veure els Reis a les pistes, ja fa dies que s’ha habilitat una bústia al davant de l’església de Sant Romà perquè els infants de Lloret deixin les seves cartes. I també les poden enviar a través del web de l’Ajuntament.

- Publicitat -

El + Vist

L’Ajuntament organitza una audiència pública sobre el pressupost del 2021

Serà aquest dijous, 14 de gener, a les 7 de la tarda, en format virtual. A través de la plataforma ZOOM.

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.