11.2 C
Lloret de Mar
Un tortell de Reis (Ara)

Els tortells de Reis de Lloret venen acompanyats de premis

Comerciants i restauradors han amagat en els tortells que es venguin en determinades pastisseries de la vila figuretes d'infermers o metges en forma de mussol, que venen amb premis.

Un tortell de Reis (Ara)

Darreres Notícies

Així ha estat la Festa de la Cultura Lloretenca més insòlita

La gala va incloure els premis que no es van poder donar el 2020 per la pandèmia.

Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre els fons europeus de recuperació postCovid

Amb la voluntat de treballar el sector públic i privat plegats, per poder obtenir una de les línies de subvenció per a destinacions madures.

La Biblioteca, El Puntet i Can Saragossa expedeixen un total de 356 IdCATs al mes de març

A l’Oficina d’Informació i Informació Ciutadana (OIAC) se n’han fet 1.319, per la qual cosa el total es situa en 1.675 expedicions d’IdCATs.

S’obren les inscripcions de la 5a Night Trail, prevista el 26 de juny a Lloret de Mar

La prova compta amb dues distàncies: 7 km, una modalitat apta per a tothom, i una altra de 16 km, més exigent.

Últimes places per al Torneig de Pàdel Renault, que espera reunir 80 parelles

La 1a edició de la competició -amb categoria masculina, feminina i mixta- l'organitza el Club Pàdel Lloret, amb la col·laboració de la Piscina els propers 21, 22 i 23 de maig.

Els comerciants i les pastisseries de Lloret s’han unit per fomentar la compra del tortell de Reis a la vila. La campanya, impulsada per l’Associació de Comerciants i el Gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries, convida als veïns a comprar en les pastisseries de Lloret i així poder guanyar diferents premis.

Per participar-hi, cal encarregar el tortell en un dels següents establiments: Can Carbó, PdePà, Pastisseria Can Comas, Fleca Alarcón, Pastisseria Fleca Fenals o Pastisseria Frigola. Si en el tortell hi apareix la figura d’infermers o metges en forma de mussol, hi haurà premis.

Els premis són en forma de vals de compra per a diferents botigues o restaurants de la vila. Per descobrir quin és el premi, s’haurà de descarregar un codi QR o entrar al web de l’Associació de Comerciants a través del codi que acompanyarà la figura del tortell.

La iniciativa la va impulsar l’Associació de Comerciants, tal com explica el gerent, Francesc Alsina, que matisa que les figures volen servir d’homenatge al col·lectiu sanitari, que treballa de manera intensa des de l’inici de la pandèmia.

“No volíem amagar una figureta qualsevol, volíem una figureta que tingués una relació amb la situació actual i, sobretot, donar una mica de protagonisme, per tota la feina que han fet, als diferents professionals de l’àmbit sanitari”

Francesc Alsina

El president del Gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries de Lloret, Nino Gómez, anima tothom a comprar un tortell als establiments de la vila.

“El primer és la il·lusió que fa poder rebre un regal a canvi d’una compra; segon, que estàs fomentant el consum local de tortells; i tercer, que no podem deixar de gaudir d’una tradició com és el tortell de Reis”

Nino Gómez

La voluntat de comerciants i restauradors és poder repetir la campanya en més ocasions, com ara per les mones de Pasqua o la coca de Sant Joan. A més, se li vol atorgar un rerefons solidari.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.