12.6 C
Lloret de Mar
Un tortell de Reis (Ara)

Els tortells de Reis de Lloret venen acompanyats de premis

Comerciants i restauradors han amagat en els tortells que es venguin en determinades pastisseries de la vila figuretes d'infermers o metges en forma de mussol, que venen amb premis.

Un tortell de Reis (Ara)

Darreres Notícies

Els comerciants i les pastisseries de Lloret s’han unit per fomentar la compra del tortell de Reis a la vila. La campanya, impulsada per l’Associació de Comerciants i el Gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries, convida als veïns a comprar en les pastisseries de Lloret i així poder guanyar diferents premis.

Per participar-hi, cal encarregar el tortell en un dels següents establiments: Can Carbó, PdePà, Pastisseria Can Comas, Fleca Alarcón, Pastisseria Fleca Fenals o Pastisseria Frigola. Si en el tortell hi apareix la figura d’infermers o metges en forma de mussol, hi haurà premis.

Els premis són en forma de vals de compra per a diferents botigues o restaurants de la vila. Per descobrir quin és el premi, s’haurà de descarregar un codi QR o entrar al web de l’Associació de Comerciants a través del codi que acompanyarà la figura del tortell.

La iniciativa la va impulsar l’Associació de Comerciants, tal com explica el gerent, Francesc Alsina, que matisa que les figures volen servir d’homenatge al col·lectiu sanitari, que treballa de manera intensa des de l’inici de la pandèmia.

“No volíem amagar una figureta qualsevol, volíem una figureta que tingués una relació amb la situació actual i, sobretot, donar una mica de protagonisme, per tota la feina que han fet, als diferents professionals de l’àmbit sanitari”

Francesc Alsina

El president del Gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries de Lloret, Nino Gómez, anima tothom a comprar un tortell als establiments de la vila.

“El primer és la il·lusió que fa poder rebre un regal a canvi d’una compra; segon, que estàs fomentant el consum local de tortells; i tercer, que no podem deixar de gaudir d’una tradició com és el tortell de Reis”

Nino Gómez

La voluntat de comerciants i restauradors és poder repetir la campanya en més ocasions, com ara per les mones de Pasqua o la coca de Sant Joan. A més, se li vol atorgar un rerefons solidari.

spot_img

El + Vist