22.9 C
Lloret de Mar

Fermí Reixach, un dels protagonistes del tradicional anunci de la loteria de Nadal

L’espot, que s’acaba de publicar a les xarxes socials, torna a tocar la fibra, dirigit per Nacho Gayán.

-

L’actor lloretenc Fermí Reixach protagonitza el tradicional anunci de la loteria de Nadal. L’espot, que s’acaba de publicar a les xarxes socials, torna a tocar la fibra, en aquesta ocasió dirigit per Nacho Gayán.

La història que explica comença als anys ’40 i va passant per totes les dècades viscudes fins avui, transmetent el missatge que la loteria es comparteix amb les persones que més estimem. Quan arriba al 2020 posa l’èmfasi en els mesos viscuts sota la llosa de la pandèmia i les noves coneixences que molts han fet a causa del confinament. Ara molts veïns s’han convertit en amics, i per això aquest any també mereixen que compartim la sort amb ells.

La part final de l’espot és quan hi apareix en Fermí. Ell mateix explica que el seu paper va sobre la “reconciliació entre dos germans que estan barallats”.

En Fermí Reixach qualifica l’espot de “molt especial”, en el qual hi apareixen Vicky Peña i Nausicaa Bonnín, entre d’altres. L’anunci de la loteria s’ha rodat a Barcelona, en localitzacions com la Via Laietana o la Plaça Reial.

- Publicitat -