Dimarts, 1 desembre 2020
11.8 C
Lloret de Mar

Fermí Reixach, un dels protagonistes del tradicional anunci de la loteria de Nadal

L’espot, que s’acaba de publicar a les xarxes socials, torna a tocar la fibra, dirigit per Nacho Gayán.

-

Performance 25N ‘Sombras’: Que les dones mortes per violència masclista no siguin només un número

Que les dones mortes per violència masclista no siguin només un número. És un dels clams de la performance simbòlica feta a Lloret de Mar, amb motiu del 25N. A càrrec de La Caravana de les Arts amb el suport de Nova Ràdio Lloret, per encàrrec de la regidoria d’Igualtat.

Lloret encén els llums de Nadal 2020

Les novetats d’enguany les trobem a la plaça de la Vila. On hi ha un arbre nou de Nadal format per cubs de colors i un gran paquet de 9 metres quadrats de regal que permet passar-hi per dins.

Can Nito abaixa la persiana, després de 57 anys com a botiga de referència al centre de Lloret de Mar

Els clients habituals han volgut acompanyar en Joan i la Dolors, en una última jornada de feina emotiva i molt especial.

L’Aurora celebra el Dia Internacional contra la violència envers les dones amb una cadena feminista

La posada en escena ha estat a la plaça de les Regions, al barri del Molí. L’entitat insta els homes i les dones a treballar, plegats, per eradicar aquesta xacra social.

El PTT de Lloret col·labora amb La Marató, destinada a lluitar contra el coronavirus

Els alumnes del Pla de Transició al Treball han elaborat aguanta mascaretes solidaris que entreguen als veïns a canvi d'un donatiu per a La Marató, que aquest any lluita contra la Covid-19.

Isabel Arnaud: Som com tothom, no hi ha cap anormalitat

La voluntat de la diada és tenir un record per totes les persones assassinades per transfòbia i recordar que les persones trans encara pateixen violència i discriminació cada dia arreu del món.

L’actor lloretenc Fermí Reixach protagonitza el tradicional anunci de la loteria de Nadal. L’espot, que s’acaba de publicar a les xarxes socials, torna a tocar la fibra, en aquesta ocasió dirigit per Nacho Gayán.

La història que explica comença als anys ’40 i va passant per totes les dècades viscudes fins avui, transmetent el missatge que la loteria es comparteix amb les persones que més estimem. Quan arriba al 2020 posa l’èmfasi en els mesos viscuts sota la llosa de la pandèmia i les noves coneixences que molts han fet a causa del confinament. Ara molts veïns s’han convertit en amics, i per això aquest any també mereixen que compartim la sort amb ells.

La part final de l’espot és quan hi apareix en Fermí. Ell mateix explica que el seu paper va sobre la “reconciliació entre dos germans que estan barallats”.

En Fermí Reixach qualifica l’espot de “molt especial”, en el qual hi apareixen Vicky Peña i Nausicaa Bonnín, entre d’altres. L’anunci de la loteria s’ha rodat a Barcelona, en localitzacions com la Via Laietana o la Plaça Reial.

La Cursa de Nadal serà virtual i solidària amb la Marató de TV3

El 100% de la recaptació de les inscripcions anirà destinat a la recerca i lluita contra la COVID-19.

El nou reglament de Lloret permetrà la participació directa de veïns i entitats als plens

Aquesta és una de les novetats del Reglament Orgànic Municipal (ROM), aprovat aquest dilluns al ple de l’Ajuntament.

Cinc coreografies de l’acadèmia de ballet Sara Díaz, premiades a l’Argentina

L’escola hi va participar dies enrere, en un certamen que es va fer de manera virtual. Amb més d’un centenar d’escoles de 12 països.
- Publicitat -