Dimecres, 20 gener 2021
11 C
Lloret de Mar
Fent una compra amb la targeta Lloret Comerç (9art)

Fins a quatre targetes per veí i bars i restaurants inclosos en la targeta Lloret Comerç

A més, el termini s'allarga fins al 15 de gener. Són les novetats que ha aplicat l'Ajuntament a la campanya "Compra a Lloret".

Fent una compra amb la targeta Lloret Comerç (9art)

Darreres Notícies

Els Mossos alerten d’una onada d’estafes amb les vacunes contra la Covid-19

Les vacunes contra la Covid-19 són gestionades pel Departament de Salut i són gratuïtes.

Ple extraordinari i urgent per designar els membres de les meses electorals pels comicis del 14 de febrer

El ple es realitzarà de forma telemàtica, atesa la situació actual de la pandèmia causada per la covid-19

Es presenta l’oferta formativa del SOM per al primer semestre del 2021

Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica, assenyala que la formació està pensada per a gent aturada i també per qui està amb un ERTO.

El CH Lloret rep avui l’Igualada, rival directe per la permanència

El partit es juga aquesta nit, a partir de les 21h, al Pavelló Municipal d’Esports. A porta tancada i es podrà seguir a través d’OK Lliga TV.

El CN Lloret participa en l’Open Internacional de Terrassa amb sis nedadors

Han estat Joel Campmajó, Òscar Garcia, Marialek Márquez, Jaume Pardo, Rut Ruiz i Arnau Carnicero.

Novetats destacades en la targeta Lloret Comerç, dins de la campanya Compra a Lloret. En concret, hi ha tres aspectes nous: cada veí podrà comprar fins a quatre targetes (en lloc d’una com fins ara), s’obre la campanya a establiments de restauració que aquests dies estiguin fent servei de recollida o a domicili (fins ara només podien ser comerços) i, a més, les targetes seran vàlides fins al 15 de gener (fins ara ho eren fins al 31 de desembre).

Lara Torres assegura que la campanya està funcionant molt bé, però reconeix que el ritme de venda de targetes es va frenar després d’uns primers dies intensos i per això han decidit aplicar aquestes novetats.

Recordem que aquesta targeta la subvenciona l’Ajuntament per fomentar les despeses a la vila. La campanya permet a la ciutadania comprar una targeta per 30 euros i disposar-ne de 50 per gastar en establiments del municipi o bé pagar 20 euros i poder-ne gastar 30.

La regidora anima a tothom a adquirir targetes de la campanya Compra a Lloret perquè assegura que hi ha diferents aspectes molt positius.

“La persona que la compra rep una subvenció directa de l’Ajuntament, els diners es queden al municipi i això fa que es pugui ajudar el teixit productiu local i, a més, és una bona oportunitat per poder comprar regals per a les festes nadalenques o per algun aniversari”

Lara Torres

L’Ajuntament destina 100.000 euros a la campanya, que s’acabaran traduint en un impacte econòmica de 300.000 euros per als establiments lloretencs.

El llistat de botigues, bars, restaurants i cafeteries adherides es pot consultar a través de la pàgina web de l’Ajuntament. Per comprar les targetes, cal adreçar-se al Museu del Mar de dilluns a divendres en horari de matí i tarda o el dissabte al matí i presentar el DNI o bé el model d’autorització degudament omplert.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".