Dissabte, 16 gener 2021
7.4 C
Lloret de Mar
Cartell de La Marató 2020 (TV3)

La Marató 2020, dedicada a la Covid-19, es farà des dels centres hospitalaris

Serà una edició excepcional, dedicada a la recerca i la investigació de la Covid-19, i, per aquest motiu, la posada en escena serà innovadora.

Cartell de La Marató 2020 (TV3)

Darreres Notícies

El Govern deixa sense efecte la convocatòria del 14-F i anuncia les eleccions per al 30 de maig

El govern firma el decret d'ajornament de les eleccions del 14F "perquè ningú hagi de renunciar al dret a vot".

César Martínez agafa el relleu de Joaquim Martín al capdavant de la policia local de Lloret de Mar

El fins ara sotsinspector, de 55 anys, va arribar el 2009 a Lloret procedent de la policia de Granollers.

L’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar inicia la vacunació contra la Covid-19

S’han vacunat un total de 60 pacients i també rebran la primera dosi un total de 55 professionals, entre aquest dijous i divendres.

S’obre el termini per optar als horts de Can Ribalaigua

Els poden demanar únicament les persones empadronades a Lloret i les autoritzacions tenen una vigència de quatre anys.

Més de 37.000 persones visiten els equipaments culturals de Lloret al 2020

La pandèmia ha fet baixar els visitants a una tercera part respecte de l’any anterior. Les visites han generat prop de 100.000 euros en ingressos econòmics.

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio d’aquest 2020 es viurà en directe des dels centres sanitaris de Catalunya. Serà una edició excepcional, dedicada a la recerca i la investigació de la Covid-19, i, per aquest motiu, la posada en escena serà innovadora.

La cap de comunicació, Begonya Garcia, explica que ja l’any passat van voler descentralitzar la campanya i aquest any la portaran a punts que han estat clau en la lluita contra la pandèmia, com els centres sanitaris o les residències de gent gran. D’aquesta manera, l’esdeveniment solidari vol servir d’homenatge als sanitaris i als professionals dels serveis essencials.

La situació de pandèmia impedirà a les entitats organitzar gran part dels actes benèfics que es duen a terme habitualment per recaptar diners. Tot i així, des de la Marató els demanen que es reinventin i busquin noves maneres de col·laborar amb la causa.

Des de l’organització mai no fan una previsió dels donatius que esperen recaptar, però Begonya Garcia està convençuda que la xifra serà molt elevada perquè la campanya sempre funciona molt bé. I, tot i que no es puguin organitzar certes activitats, sí que es podran fer els donatius pels canals habituals.

De fet, qui ho vulgui ja pot fer la seva aportació a través de la pàgina web de La Marató, d’una transferència bancària, d’un bizum o bé trucant al telèfon gratuït 900 21 50 50 cada dimecres de 19 a 21 hores. Telèfon que el 20 de desembre de la Marató estarà operatiu tota la jornada.

Com sempre, La Marató arriba amb l’objectiu de mostrar la solidaritat de la ciutadania i ajudar a una causa concreta. Per aquest 2020, en un inici, la temàtica principal havia de ser les malalties mentals, però a causa de la pandèmia del coronavirus s’ha decidit traslladar-la al 2021.

Així doncs, la recaptació es destinarà a la recerca biomèdica sobre la Covid-19. Des de l’organització es publicaran unes bases perquè els investigadors interessats puguin presentar els seus projectes.

Aquesta nit, al Telenotícies Vespre, es farà públic l’espot de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, que arribarà el 20 de desembre. Aquest dimecres, a més, s’estrenaran el disc i el llibre de l’edició d’aquest any.

Des de Lloret, de moment ja s’ha impulsat una col·laboració: la dels alumnes del PTT (Pla de Transició al Treball) que venen aguanta maskaretes a través de la plataforma Mi grano de arena.

- Publicitat -

El + Vist

L’Ajuntament organitza una audiència pública sobre el pressupost del 2021

Serà aquest dijous, 14 de gener, a les 7 de la tarda, en format virtual. A través de la plataforma ZOOM.

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.

Força Lloret demana la retroactivitat en el pagament de les beques menjador

El grup municipal a l’oposició considera que la gestió d’aquestes ajudes no ha estat encertada i assenyala que la convocatòria s’ha fet tard, provocant que els beneficiaris només puguin gaudir-les a partir del mes de febrer.