Dilluns, 18 gener 2021
11.6 C
Lloret de Mar
Donació de la fundació Guitart a la Creu Roja, al Puntet (Fundació Guitart).

La Creu Roja reparteix més de 800 joguines a les famílies de Lloret de Mar

A banda de les donacions dels veïns de la vila, també han participat en la campanya la Fundació Climent Guitart i la Fundació Concepció Juvanteny.

Donació de la fundació Guitart a la Creu Roja, al Puntet (Fundació Guitart).

Darreres Notícies

La Policia Local de Lloret investiga una festa il·legal amb més de 40 persones

Només es van poder identificar 16 dels assistents i cap és veí de Lloret. Per tant, se'ls ha obert un expedient per saltar-se el confinament i per incomplir les mesures de la Covid.

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Obert el període per sol·licitar una beca per a estudis superiors

Els ajuts van dels 300 als 1.000 euros, en funció de la distància amb el centre d’estudis.

Les jornades de portes obertes a escoles i instituts es podran fer presencialment

El regidor d’Educació, Albert Ferràndez, creu que és molt bona notícia, tot i que matisa que s’hauran de complir una sèrie de mesures per evitar contagis de la Covid-19.

Bustek Films estrena aquesta setmana el curtmetratge ‘No es tu culpa’

La pel·lícula, que es podrà veure dijous als Cinemes Girona de Barcelona, narra la història d'una adolescent que surt per primera vegada de festa amb les seves amigues i pateix una agressió sexual

La Creu Roja ha repartit aquest dilluns les més de 800 joguines a les famílies de Lloret de Mar amb la mirada posada a la nit de Reis. La xifra s’han recollit aquestes últimes setmanes, durant les festes. L’objectiu de cada any i més enguany és que cap infant es quedi sense joguina en aquestes dates assenyalades.

Enguany, des de la Creu Roja s’ha fet una crida especial, perquè ha crescut molt la demanda, a causa de la crisi socioeconòmica provocada per la Covid-19. A Lloret, des de fa 25 anys, el punt de recollida ha estat El Puntet.

A banda de les donacions dels veïns de la vila, també han participat en la campanya la Fundació Climent Guitart i la Fundació Concepció Juvanteny, que han aportat més de 800 joguines.

La donació de joguines de la fundació Guitart a la Creu Roja i a representants de l’Ajuntament de Lloret de Mar (Fundació Climent Guitart).

La regidora de Joventut, Marina Nicolàs, valora de forma positiva la xifra de joguines recollides, en el context de crisi per la pandèmia. Explica que s’han fet arribar les joguines a totes les famílies que ho han sol·licitat.

Les altres xifres de la campanya de la Creu Roja són les 40 famílies que havien demanat a l’Ajuntament rebre les joguines, per una 80a d’infants.

Com sempre, les joguines que es donaven havien de ser noves, no bèl·liques i no sexistes. A més, es recomanava que fossin educatives i per jugar en família.

- Publicitat -

El + Vist

L’Ajuntament organitza una audiència pública sobre el pressupost del 2021

Serà aquest dijous, 14 de gener, a les 7 de la tarda, en format virtual. A través de la plataforma ZOOM.

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.