19.8 C
Blanes
La salutació dels Reis d'Orient, en una edició anterior (Lloret Turisme).

Els Reis d’Orient rebran els infants de Lloret de Mar a les pistes d’atletisme

L'Ajuntment ha organitzat un campament amb circuit d'entrada i sortida, com alternativa a la cavalcada tradicional.

La salutació dels Reis d'Orient, en una edició anterior (Lloret Turisme).

Darreres Notícies

Els Reis d’Orient rebran els infants de Lloret de Mar el proper 5 de gener. L’Ajuntament ha organitzat un campament reial a les pistes d’atletisme, com alternativa a la cavalcada de cada any, que no es pot fer a causa de les restriccions per la Covid-19.

El regidor de Festes, Cristian Fernández, assegura que cap nen ni nena es quedarà sense veure els Reis d’Orient. I destaca l’elevada demanda de les famílies en reservar entrada.

circo de las estrellas
El cartell amb la normativa per anar al campament reial.

Per poder accedir al recinte reial, ubicat a les pistes d’atletisme, és imprescindible reservar entrada (per controlar l’aforament) –que és gratuïta- i escollir una franja horària.

El campament del proper 5 de gener obrirà portes a les 11 del matí fins a les 14, i a la tarda, de 16 a 21h. La reserva, al web del teatre, s’ha obert aquest dilluns i en poques hores s’han omplert bona part de les entrades a la tarda. Encara en queden de disponibles al matí i a última hora del vespre. N’hi havia 3.000 de disponibles i avui en queden 700.

L’accés al campament reial s’ha de fer seguint les mesures de seguretat habituals: és a dir, només amb el grup bombolla, amb una distància de dos metres i amb la mascareta posada. En entrar, hi haurà control de temperatura i higiene de mans. Els Reis d’Orient estaran en un escenari i des d’allà saludaran a les famílies i als seus fills.

Hi haurà animació i música en directe, a més d’unes bústies reials per dipositar les cartes dels infants. Tot plegat, a dins del campament, on hi haurà un circuit d’entrada i un altre de sortida diferenciats. El temps de durada del circuit serà entre 10 i 15 minuts.

L’accés i la sortida a les pistes d’atletisme, on hi haurà el campament reial, es faran de manera esglaonada.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist