24.6 C
Lloret de Mar
Clara Tomaszek, amb la copa, i altres alumnes participants de The Big Challenge (Institut Rocagrossa)

La lloretenca Clara Tomaszek, 1a de Girona i 7a d’Espanya, a The Big Challenge

També cal destacar la tercera posició a les comarques gironines de Maria Bandera (de 2n d’ESO) i de Hitaishi Thawani (de 4t d’ESO).

Clara Tomaszek, amb la copa, i altres alumnes participants de The Big Challenge (Institut Rocagrossa)

Darreres Notícies

Clara Tomaszek, alumna de 2n d’ESO de l’institut Rocagrossa, ha quedat primera de la província de Girona i setena del conjunt de l’Estat espanyol a The Big Challenge.

Es tracta d’un concurs de llengua anglesa que es du a terme arreu de l’Estat i és de participació voluntària. Tal com ha explicat Clara Tomaszek, durant 40 minuts van haver de resoldre diferents exercicis.

L’estudiant assegura que està molt contenta i va ser una sorpresa obtenir un resultat tan bo.

“Va ser una gran sorpresa, perquè no m’ho esperava: vaig treure un 100% als listeings i un 93% als readings

Clara Tomaszek
Clara Tomaszek
Clara Tomaszek

En total, van participar al concurs uns 5.000 alumnes d’arreu de l’Estat.

Del Rocagrossa, a banda de la Clara van participar alguns alumnes més, que també van obtenir bons resultats, tal com apunta el cap del departament de llengües de l’institut, Iván Domènech. En concret, també de 2n d’ESO, Maria Bandera va quedar tercera de la província gironina; i de 4t d’ESO, la tercera posició gironina va ser per a Hitaishi Thawani.

El docent considera que és molt interessant per als alumnes participar en activitats voluntàries com aquesta, ja que poden posar a prova els seus coneixements.

“És molt interessant perquè d’alguna manera veuen que el que es fa a l’institut pot tenir una repercussió fora del centre”

Iván Domènech

Totes les proves s’han fet online i durant el curs els alumnes han pogut practicar amb diferents jocs i exercicis. L’institut Rocagrossa intenta participar a The Big Challenge cada any amb alumnes de 1r a 4t d’ESO.

spot_img

El + Vist